filmdags

Tisdagkväll och vi tänkte spendera kvällen framför en film. Bara förstärkaren vaknar till liv så vi får ljud till. Varit lite si och så med den saken och garantin gick nyligen ut... Robert muttrar att vi kanske måste köpa en ny. I hope not, inga billiga prylar som duger här i huset (för den manliga delen av hushållet). Själv spelar det ingen större roll om jag har ljud direkt från TV:n eller surround!

Idag har jag och Livia tillsammans med Emelie varit på visit hos Madde med barn. Passade bra då jag hade tillgång till bilen, Robert var hemma idag också. Galet länge sedan jag träffade Madde, första gången hon träffade lillan! Så det var trevligt med en liten update. Tog det säkra före det osäkra och packade med gåstolen då Livia inte sov lunch lika länge som vanligt. I gåstolen är hon (nästan) alltid nöjd! Såg så roligt ut när hon jagade Tilde och Casper som blev obekväma av den vilda babyn. Försökte gömma sig men Livia sprang efter. Haha. Ville också vara med och leka tillsammans med barnen!

Än en gång inga bilder att bjuda på från dagen, så får bli en bildserie från när Livia "dansar" omkring i stolen och "sjunger" tillsammans med en strumpa:




"...Jag och min gröna soooocka..."

Dra på trissor, det blir tydligen film ikväll! Förstärkaren vaknade till liv denna gång. Det var väl trevligt! Dags att göra Robert sällskap i soffan.


Take care!



Kommentarer
Postat av: Pernilla

Men söt-Livia! Så skönt att du har ett säkert kort i gåstolen blir ju lite enklare om man har en nöjt-barn-garanti när man är och hälsar på någon :P



Ny blogg by the way ;)

2011-01-04 @ 20:54:11
URL: http://ebbasmorsa.blogspot.com
Postat av: Elin G

haha, ååh hon ser verkligen ut att trivas i gåstolen =D

2011-01-05 @ 00:14:22
URL: http://eling.webblogg.se/
Postat av: Emsi

Fina tjejen!! Vi måste höras imorn, kanske hinner ses en sväng på stan!?

2011-01-05 @ 00:43:04
URL: http://emmsso.blogg.se/
Postat av: emelie

Hihihi vad söt hon är=)

2011-01-05 @ 07:01:36
URL: http://emeliewarja.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja som tur var blev det inge blåöga iaf. Men det kommer nog det med. Herregud vad vi kommer få springa efter dom snart.



Emilio fick en gåstol i julklapp. Jag bestämde mig att va fasen klart han måste få en. Han blev ju så lycklig när han fick prova Livias. Det går dock inte så mycket framåt ännu, mest bakåt och stå är också en favorit.



Ja det roliga är ju att om man vänder tillbaka han på rygg så snurrar han likförbaskat tillbaka till mage på två sekunder och blir självklart arg på nytt. Det hjälper liksom inte att förklara att han inte ska rulla över, undra varför? hehe



Vad har ni för planer för helgen då?

2011-01-07 @ 14:56:04
URL: http://sandrazzz.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja och nu var det lördagkväll. I morgon är det söndag och den är helgen över- IGEN



Vi har också börjat stöka lite i Emilios blivande rum. Funderar också på att flytta in hans säng snart. Tvekar mest för att han vaknar så pass många ggr ännu och det känns jobbigt och måste gå så långt :-P



Ja men precis, idag har han tagit sig lite framåt men det blev främst en promenad från köket in till vardagsrummet baklänges hehe.



2011-01-08 @ 19:20:38
URL: http://sandrazzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0