fredag!

TGI är allt jag kan säga! Thank God it's Friday!!! Sitter på jobbet och arbetar ner kön, tyvärr jobbar jag till kl 19.45, men sen ledig hela helgen!

Överlevde middagen utan problem, familj och släkt var jättetrevliga. Har dock ingen koll alls på alla namn, och de verkade veta en hel del mer om mig än jag om dom. Men så brukar det ju vara! Och igår var vi på Ikea. Shoppade faktiskt inte så ohyggligt mycket som det annars lätt kan bli. Ikea notan gick väl loss på dryga 500-lappen. Alko-notan hamnade på ca 200kr. Däremot min svaga punkt. Skopunkten närmare bestämt... Ja vi stannar väl där. Har i alla fall massa nya par skor nu, jag är nöjd och glad!

Planerna för helgen är lite oklara. Tänkte i alla fall hinna ut till stugan for lite bärplockning innan bären ruttnar. Hallon, vinbär, blåbär... Kanske lingon också, om dessa hunnit mogna. Sedan är de inte omöjligt att det blir lite bartömning på Färjan. Om vädret tillåter vill säga! Och hör och häpna, tänkte försöka masa mig upp lördagmorgon kl 09:45 för Bodypump! Vi får se... Beror på hur det känns när väckarn ringer...

Dags för jobb igen...

Trevlig helg!

ledig

Gud så skönt, snart har jag min lediga dag, närmare bestämt imorgon. Då är 7-dagars maratonen över för denna gång. Sedan jobbar jag fredag och ledig helgen, yey!

Imorgon blir det som sagt Ikea. Kul att göra något vettigt, inte bara skrota hemma. Även om det hade varit precis det jag behövt just nu, känner mig rätt slut. Men vila hinner man göra i graven! Dessutom regn, vad passar väl bättre än att sitta i bilen??? Ska köpa mer förvaringsburkar till gryn och sånt (skallbaggsfobi), blomkrukor, sängkläder.. Sen blir det nog en hel del impulsköp. Givet är också ett besök på skopunkten. Skor är farligt för plånboken. Men jag måste...

Lite smått nervigt, ska på släktträff hos Robban idag. Hm. Ja. Intressant är väl de närmsta ord jag kan komma på, inte träffat någon ur hans familj och nu kommer hela tjocka släkten på en gång. Men men får försöka hålla låda så gott det går. Surströmming och allt, ska bli gott, inte ätit något sådant än så länge i år!

Nä tillbaks till jobbet. Sökt atk från kl 15, jag hoppas det går igenom. Wish me goodluck inför kvällen...

Just ja! Promenerade både till och från jobbet igår. Guldstjärna!

Take care.

äntligen!

Stängning idag, och vad passar väl bättre än att dra igång träningen???? Jag och Johanna slog ett slag för saken och steg upp på våran sovmorgon för PSI kl 11.15. Helt underbart!
Dock märker man att kondisen inte är vad den borde. Mot slutet skrek armarna av mjölksyra, och sista armhävningsvarvet kände jag bara Nej nej nej. Helt slut. Så stod över, slänger ett öga mot andra sidan säcken och ser att Johanna gjort detsamma. Till skillnad från alla andra friskisar som pumpar på. Men det kommer. Nu är man i alla fall igång. YEY!

godmorgon

Yo!

Då var det en strålande fin lördag. Andra är lediga. Börjar vakna till liv. Kanske förbereda ett stadsbesök. Själv jobbar jag... Hade gjort mycket för att bli av med denna helg, få sitta och avnjuta ett vinglas i solen. Kanske grilla. Wünderbar!

MEN icket sa nicket, inte denna helg. Ringer på som tusan, fattar inte vad folk gör. Ut och lev livet!

På torsdag blir det Ikea, nice nice. Inhandla lite prylar och lär nog bli en sväng över gränsen också för den delen. Sedan är vi i planeringsstadiet på en liten Europatripp med mig, Emma, Lina, Dennis och Jimmie. Fara och hälsa på lite folk, hyra husbil. Hoppas hoppas det blir av!

Nä. Dags att göra nytta. Be strong.

Take care!

doften av nybakat

Yo!

Inne på sista sjukdagen nu, man kan nästan säga att idag mest är till för kurering och förebyggande av ytterligare sjukdom, eftersom igår var första dagen jag kunde prata utan allt för mycket problem. Hade varit snudd på idioti att slänga sig tillbaks till jobbet och arbeta sig igenom ett 8-timmars pass i telefon. Men imorgon minsann, då är jag på plats! Känns rätt roligt, många teammedlemmar som kommit tillbaka från semestern. Nice nice!

Igår var det kusinkalas, dubbelt upp eftersom Elin och Linda fyller år med ca en veckas mellanrum och firar tillsammans. Bjöds på grillat och annat gott! Blev grymt trött dock, och huvudvärk som inte var av denna världen. Inte van att vara farten I guess.

Eftersom jag börjat bli less på att gå hemma, lägenheten skiner, tvätten är kliniskt ren... Ja vad gör man då? Jo, man dyker ner i receptboken och bakar bröd! Allt i nya livets anda.
Så nu ligger ett stycke rågbröd och svalnar, ska snart fara iväg till Coop Bergnäset och köpa ett paket jäst och sätta igång med nästa varv. En annan form av rågbröd. Lika bra att "keep up the good spirit" nu när jag är igång. Men vad hände med vädret? Jag hade tänkt promenera till affären, men i spöregn? Mnae.

Yeye. Dags för lite sen lunch/tidig middag. Sedan bege sig mot coop på något sätt. Har ju faktiskt regnjacka... Hm.

Take care!

nya livet

Jag har sagt det förut. Många säger det efter sommaren. Jag säger det nu.

Det nya livet är här.

Nu får det vara stopp med köandet i snabbmatsståndet, rännandet på systembolaget, djupdykningarna i godispåsen, undanflykterna från Inpuls och promenaderna. Nu börjar hösten nalkas, och efter en underbar sommar med lata dagar i solen är det nu dags och införa lite struktur igen.

Senaste motiveringen var min förkylning som fortfarande inte släppt. Blir mycket mer mottaglig när jag lever som en mögelsvamp. Har fortfarande ingen röst som bär, varit upp och ner hela helgen. I lördags var jag i stugan, kunde inte prata alls, fick skriva på ett block när jag ville mamma eller pappa något. Så blir hemma från jobbet idag och imorgon, får vi se om det fixar till sig med halsen, annars doktorn.

Med anledning av förkylningen kan jag (givetvis) inte träna. Dock ta någon promenad i lugnare tempo. Och äta bra och nyttigt. Fyllde upp kylen igår med diverse grönsaker, rotsaker, frukt etc. Den ni! =)

Dags för lite mellanmål!

Take care!


Hes


Hes är jag. As hell.

Började redan igår morse då jag kände att min röst kändes lite sviktande. Några bafucin och koppar med grönt thé och honung tänkte jag vore en alldeles ypperlig behandling. I all ära, gick bra fram till lunch. Sedan började rösten försvinna mer och mer. Pratade med chefen och gick bra att sitta och göra lite administration istället, där det endast förekom enstaka kundsamtal. Efter jobbet var det bara att fara hem och kurera halsen, inte prata i telefon utan hålla tyst.

Nu idag är det ännu värre. Har ingen röst kvar. Så blir inget jobb idag, kan knappt hälsa på kollegorna, än mindre prata med någon kund alls. Det som ger mig myror i benen är att jag är pigg annars. Så med andra ord ska jag sitta hemma, inte prata med någon, och vara grymt pigg och socialiserings-sugen. Suck...

 

Blir det inte bättre tills imorgon ringer jag vårdcentralen och bokar en tid, ber om någon dunderkur. För detta pallar jag inte länge!

Var förresten hos optikern igår, gjorde en synundersökning bekostad av Telia för terminalglasögon. And guess what? Jag tillhör tydligen den relativt sällsynta skaran under 40-sträcket som behöver ett par. Well. Jag tackar och tar emot, jobbet som betalar. Fick välja mellan bågar som ingick eller att lägga till en 800kr för sådana jag valt själv. Ekonomiskt sinnad som man är valde jag självklart de som ingick. Jag menar, kan ändå bara använda glasen framför datorskärmen. Ingen idé att låta fåfängan ha sitt pris där. Så valde mellan tråkiga och lite mindre tråkiga bågar. Blev ett par mindre tråkiga, inte direkt roliga men helt okej. Kommer om cirkus en vecka, yey! Mindre ont i huvudet, tack och bock.

Nä. Dags för frukost. Sedan får vi se, vattna blommor kanske?

Lulekalas

Ikväll blir det premiär av årets upplaga av lulekalaset. Tänkte gå en sväng efter jobbet igår men var så trött. Så for hem och laddade om batterierna inför ikväll och lördag. Som sagt ledig idag och hela helgen. Sitter just nu och laddar upp med lite Winnerbäck, ber till vädergudarna om bättre väder idag än det bjöds på igår. Ikväll blir det en sväng förbi Linnea tillsammans med Emelie, innan stegen styrs relativit tidigt in mot stan för att se Movits kl 21.30. Och imorgon blir det fest hos Pernillas bror.

Finns väl egentligen bara en sak att säga: sup och svälj nu är det helg SKÅL!

Ha en toppenhelg så ses vi i vimlet på kalaset!

Ciao

RSS 2.0