lördagmorgon...

...kan det bli bättre??

Fått självvakna, och för en gångs skull sov jag till kl 10 (inte 7 eller 8). Strålande sol ute, så tänkte börja dagen med en smakrik frukost på balkongen. Tror det får bli fil med hemmagjord müsli och fruktsallad, sådär lagomt somrigt.

Efter det så ska jag bege mig mot stan, jag och Pernilla tänkte snöra på oss solglasögonen och sitta å glassa bokstavligt talat. Mjukglasspremiär! Även fast jag i denna stund är mer sugen på en lakritspuck, måste prova en sådan, den verkar himmelsk. Vi får se vart vinden blåser...

Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga för stunden. Party on people!

image171


Äckligt. Riktigt jävla vidrigt.

Ja mina kära läsare, idag har varit en riktigt kämpig dag måste jag erkänna. Nu kan man ju ställa sig frågan vad som får mig att svära redan i rubriken? Well. Vi kommer till det. Först lite bakgrundshistoria.

Sitter på jobbet idag, kände redan när jag slog upp ögonen imorse att jag hade rätt ont i huvudet. Huvudvärken tilltar till närmast absurda former, ungefär det läget där ögonen vill på tränga ur skallen. Packar mig illa kvickt från jobbet och far hem till den väntande Treon. Jag är inte den som använder mig av värktabletter men ibland är man illa tvungen.

Kände för att varva ner mitt hyperstressade jag, just därför skulle det sitta fint med en kväll i stugan. Far ut till föräldrarna och njuter. Vi bestämmer oss för att äta Chili con carne (con quorn för mig) till middag, jag ska hämta bönor ur skafferiet. Där ser jag en förpackning med Remi, såna där smarriga mintchokladkex.

"Vilken lyckodag!" tänker jag glad i hågen när jag ser att förpackningen är öppnad, och dessutom ligger det massa chokladbitar i de redan uppätna facken. Stoppar förtjust in några chokladbitar i munnen, tuggar, men får en väldigt otrevlig smak i munnen, besk och kärv - inte det minsta sött. Gammal choklad måntro? Bäst att ta en närmare kik. Till min stora fasa så ser jag "chokladbitarna" krypa omkring och istället vara baggar. Fy. Fan. Så. Jävla. VIDRIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag ger ifrån mig ett gurglande skrik, slänger paketet långt åt fanders, börjar spotta samtidigt som jag börjar gråta hysteriskt. Mamma och pappa undrar vad i fridens dagar som händer, jag kan inte ens öppna munnen och säga det eftersom jag då högt måste erkänna att jag just haft munnen full i skalbaggar.. Pekar bara med hysteriska gester på paketjäveln.

Efter ett antal munsköljningar och tuggummin börjar jag bli människa igen, kan nästan (bara nästan) skratta åt det komiska i situationen. Hujjans. Mamma tömde hela skafferiet, slängde allt öppnat och skurade ur det. Och jag tackar gud att jag inte hann svälja skiten, då vet jag inte hur det hela hade slutat.

Kommer osökt att tänka på Thailand och andra exotiska länder där man frivilligt äter saker som dessa... Uh.

Så. Nu vet ni. Och ät aldrig någonsin chokladsmulor utan att ha sett att de inte kryper!

Fel säsong


Efter nogrannt övervägande har jag kommit fram till att försommar är helt fel tid för detox. Det finns inga som helst sätt att uppbåda varken motivation eller karaktär. Stod ett tag och vägde mellan om det helt enkelt är jag som har bristande karaktär, vilket jag i och för sig har. Men mestadels skyller jag på det fina vädret. För vad är trevligare än att sitta och surra över en kopp kaffe på en uteservering i solen? Sitta på en bänk med en mjukglass? Avnjuta en kall öl på Färjan? Eller ett glas vitt vin med frusna bär i goda vänners lag?

(Bortförklaringarna är många, right?)

Jag har just kommit hem från ett besök hos Emelie, hon tog äntligen tag i saken och drog ihop "gammelgänget" bestående av mig, henne, Madde och Linnea. Gamla klasskompisar från grundskolan. Pratat ett  X antal gånger om att ses allihopa, men ni vet hur det blir, man kommer på det först när man stöter ihop igen. Hur som haver blev det nu av ikväll. Jag ånjöt en kopp kaffe och till det en delicatoboll och cookies, med gott samvete.

Ser hädanefter denna detox som en lightvariant av den grövre graden, dvs det blir lite nyttigare än min vardag men orkar inte lägga ner min själ i det hela.

Hade medlyssning idag, vilken utmaning. Huganemi, två små sommarhuliganer som ska sitta och lära sig. Av mig som knappt hunnit bli varm om fötterna själv ännu. Fick såklart av de manliga könet, har vissa fördomar om att de kan en hel del redan. 3½ timme fick jag plågas, och detta är bara början på slutet eftersom det var deras andra utbildningsdag av två hela veckor. Sedan kommer ytterligare en grupp. God, have mercy on my soul.

Dags för duschen nu, sedan godnatt. Imorgon har jag kväll igen (suck), tänkte hinna dra en runda i gymmet innan jobbet.

Take care!

Detox? Yeah right.


Måndagmorgon, och helgen har som vanligt flugit förbi. Gud så jag längtar till min semester, fyra veckors ledigt utan att känna att man knappt hinner fatta att man är jobbfri.

I fredags for jag och missan ut till stugan och hälsade på föräldrarna, riktigt skönt. Gick en sväng längs stranden, alldeles stilla och tyst förutom vågskvalpet. Missan väckte mig just efter kl 4, så passade på att gå ut på toa (ja, det är utedass). Det är något magiskt att vara uppe så tidigt, lite lätt dis över älven, en viss stillhet i hela naturen förutom några morgonpigga fåglar. Hade det inte varit så grymt tidigt och jag varit så grymt trött hade jag lätt kunna stiga upp då och bara njutit.

Lördagen var inte riktigt lika stillsam. Jag går ju som bekant på min detox, dvs renar kroppen inifrån. Knappt hunnit detoxa en vecka så firar jag det med att skåla i vin, smaska choklad & chips och dessutom skölja ner det hela med en kopp kaffe. Anledningen? Vi skulle haft en teamfest hos Johanna, men 12 av 16 bangade så istället blev det en tjejmiddag med mig och tre andra ladies från jobbet. Johanna bjöd även med ett par av hennes vänner.

   
   

Det bjöds på tacos, sedan åkte chokladen fram och musiken sattes igång. Kul att snacka lite strunt och sminka sig tillsammans, sådär klassiskt tjejigt. Eurovision såg vi inte, blev nedröstad då de andra ville ha partymusik istället. Såg dock vissa bidrag, självklart Sveriges. Utgång blev det väl aldrig på riktigt, vi for och snurrade runt ett tag, jag blev less och mötte upp med Pernilla på Bishops för att värma mig lite. Efter lite tjorvande med vakten som var tvungen att rådfråga en vaktkollega om de verkligen skulle släppa in mig, jag menar det var ju trots allt åldersgräns 23 och jag är ju endast 22½, fyller visserligen i år men ändå... (suck).

Har sovmorgon idag, steg ändå upp tidigt för att städa undan helgen och hinna tvätta en maskin. Bäst att jag återgår till mina husliga sysslor.

Take care!

PSI


Åh vad jag är stolt över mig själv just nu! Var riktigt, riktigt omotiverad att fara och träna idag. Kom hem, orkade inte göra den inplanerade kikärtsgrytan utan körde på havregrynsgröt. Sedan la jag mig för att vila lite innan träningen, somnade - och vips försvann allt vad motivation, träningslust och energi över huvudtaget. I sista ropet tänkte jag "För tusan, far väl in till stan i alla fall, får väl vända om jag ångrar mig.".

Sagt och gjort, for in till stan, gick till Inpuls och körde ett pass. Körde mot en liten spä tjej, säcken som studsade mot henne hela tiden. Sorry...
Efter träningen gjorde jag något som egentligen är emot mina principer: jag drog en sol.

ALLT för Beach-2008...

Mnae har semester om några ynka veckor, och tröttnat på min genomskinliga hy så tänkte åtminstone få "normal" hudfärg. Och träningen, ja, vet inte vad det är så fort solen kikar fram. Får lust att sitta mest hela tiden på en uteservering, vadå träna? (Dålig ekvation det där)

Dusch nu - men först lite pics från i lördags! (Vi åt tomat/vitlökspasta med kräftstjärtar och rökt lax - smaskens! Till efterrätt provade vi mörk choklad med chili, mmm.)

    

arbeit


Sitter här på jobbet och rullar tummarna, rätt lugnt idag och jag har jättetråkigt eftersom mina bordskamrater är sjuka/lediga. Redan hunnit lusläsa alla bloggar och olika webtidningar. Vad gör man då? Tja, blogga är ju ett alternativ...

Detoxen går bra, andra riktiga dagen. Måndagen var som sagt kämpig, men på rätt köl nu. Är dock grymt godissugen, på lunchrasten satt jag och såg "Ellen" där de gjorde tryfflar. Rullade små mjuka chokladbollar i smält choklad etc. Gott eller gott????

  

Funderar just på vad jag ska hitta på till middag. Åt linsgryta med sallad till lunch. Hade tänkt göra en kikärtsgryta men kom just på att smaken är i stort sett identisk på dessa båda grytor. Blir ju faktiskt rätt så tråkigt, kanske får hitta på något annat. Well.

Igår svängde jag förbi Emlan-semlan, vi hyrde en film som hette "American crime". Till detta ånjöts dip med morötter och paprika, även popcorn. Filmen var bra men väldigt tragisk, verklighetsbaserad och inte det minsta feel-good. För att lätta upp stämmningen slog vi på tvn efteråt och såg "White chicks", desto lättsammare får man lov att säga! Haha...

Take care!

detox


Nu är det färdighaft med onyttighet, åtminstone de närmaste tre veckorna. För idag har jag kört igång en ny detoxkur! Här ska vårstädas...

Så igår vad in(av)vänjningsdagen. Inge kaffe. Jag höll på dö. Satt som en zoombie med huvudvärk hela dagen, grinig och allmänt otrevlig. Men idag är det bättre. Ska hålla detta nu i 20 dagar, sedan har jag semester och då är det bara att börja fylla på depåerna igen! Haha...

Bjud mig inte på fikabröd närmaste veckorna, tack!

Uppdaterar med lite pics ikväll, är tanken...

Take care!

relaxing


Det blir inte alltid som man tänkt sig. Till exempel så hade jag inga som helst planer på att somna i sängen halv nio en fredagkväll (party party), utan hade tänkt se hockeyn som började drygt två timmar senare. Men jag kan inte senast komma ihåg när jag var så sinnessjukt trött. Slutade 16.15, gick som en zoombie på stan med Emma (lite dåligt samvete, inte särksilt roligt sällskap.. tack och lov var hon i liknande tillstånd) innan hon fick skjutsa hem mig, pallade inte ens att ta bussen. Åt fil med havreringar och till det sojakorv - värsta fredagsmiddagen!

Sen var det i princip stupa i säng. Var så trött så jag ville gråta. Varit en rätt hektiskt vecka, fullspäckad med allt möjligt och inte kunnat somna förrän kl 1 på nätterna, väckarklockan har sedan ringt just före kl 6 följande morgon. Nu imorse vaknade jag halv åtta, åt frukost, tänkte fara och träna men la mig istället och sov igen. Och nu är jag precis nyvkaen. Och jag börjar faktiskt känna att min energinivå fylls på.... ;-)

Har nu införskaffat min andra bikini för i år. Kommer jag hejda mig här eller kommer det införskaffas fler? Jag törs inte svara på det. Jag sprang på stan i torsdags också, men fick ett nekande svar från bankomaten då jag försökte ta ut pengar. Kollade senare kontot, 13 ynka kronor som låg och skramlade. Eh.
Även införskaffat en t-shirt i tunika format, ett par nya örhängen, strumpbyxor och nytt smycke till naveln. I like spending.

 

Idag får vi se vad som händer och fötter, planen är lite gott vin och tilltugg med Pernilla i hennes nya lägenhet. Fram tills dess så är jag nog illa tvungen att städa och diska, katastrof här hemma just på grund av den fullspäckade veckan som gjort att jag i princip kommit hem, dumpat min (använda)matlåda  på diskbänken, snott ihop någon mat, farit vidare, kommit hem, stupat i säng. Nu ser det... ewww.. Inte trevligt ut.

Nog med slöande! Dags att styra upp dagen!

Take care!

haha

Hahaha måste bara få delge kommentaren min kära kollega Rickard fick av en kund igår, kom att tänka på den nu igen. Till saken hör att Rickard är ett vandrande koffeinpiller, extremt nyfiken, pratglad och har aldrig en dålig dag. Så satt han och diskuterade med en kund om något de var oense om, då kunden yttrar:

"Du har ta mig fan verbal mundiarré!"

Jag gapskrattade när Rickard berättade det. Ska jag börja använda som stående uttryck!

Nu är det bara 45 min kvar. Hade sovmorgon till 12.45 idag, hann  både köra ett pass i gymmet och springa på stan. Införskaffades en bikiniöverdel, den ni! Fick värsta bikinisuget, känns som att det kommer sluta med typ 3 olika modeller denna sommar... Dags för slutspurt.

Take care!

karaktär

Stå på dig, annars står någon annan på dig.

Mer eller mindre utpräglat. Min egen inbyggda bitch kommer och går. Ibland är tungan rappare än en piska, ibland ser jag ut som en kokosnöt och har ungefär lika mycket svar-på-tal att komma med.
Hänger mycket på humöret, vad man är upplagd för. Men dock måste jag säga att fyndigheterna kommer oftare än dom uteblir. Det jag egentligen vill ha sagt med detta är: det bor en bitch i oss alla.

Nog om detta. Lördagen blev det vinbegäret som tog överhand, jag och Pernilla korkade glada i hågen en flaska rött, följt av en flaska vitt. Vi mellanlandade på en fest och fortsatte vidare till Olivers. Vi kände oss som nyponroser bland alla 40-taggare. Söndagen spenderades (slösades bort) i halvdvala med bakiskäk i olika former.

Alltså, måste bara få klistra in en del ur en msn-konversation som just utspelade sig. Vi behöver ju inte nämna några namn, byter ut namnet mot ett X istället. Låt oss nöja oss med att nämna det väsentliga: berörda X skickade en låt till mig. X och jag har väldigt lite gemensamt.

X säger:

ganska konstig musik, men nice som fan

Sara säger:

det var lite såhär.. vad ska man säga.. knarkmusik är det bästa jag kommer på

X säger:

haha

X säger:

ambient experimentell industri tror jag är den korrekta benämningen men knarkmusik funkar bra

Sara säger:

för oss som inte är akademiker så funkar det alldeles utmärkt.

Klockrent säger jag. Översittarfasoooner.

I denna stund känner jag mig lika social som en urkramad tvättsvamp. Tillfällig mental svacka kallas det nog närmare bestämt. Vad gör man i dessa lägen? JO man går och sover!

Natti!


jobbisch

Working 9 to 5 nanana...

Min plan var spinning igår, och den gick om stöpet rätt rejält. Istället blev det stugan med missan, mamma och pappa, grillen åkte fram och det frossades i allt möjligt gott.

Jag har en allmän träningssvacka just nu. Blir väl i snitt ett par gånger i veckan med pump el. gym. Men inte något annat. Är van att ha en träningsbuddy, men Pernilla har svikit Inpuls för Stil, Johanna å Jenny från jobbet har drabbats av total träningstorka och ska börja träna igen först till hösten. Visst tar jag mig iväg själv, men är mycket tråkigare och undanflykterna finns närmare till hands. Nå, tar mig ju iväg åtminstone två gånger, får vara glad för det! Planen är ju som sagt att börja jogga också...

Rätt soft att jobba idag ändå, lugnt här på jobbet, jag och tre teamkollegor sitter och kör betapet. Det är som alfapet fast på internet. Sedan bär det hemåt för final i körslaget med tjejorna. Är lite smått gå-ut-sugen, inte supa skallen av sig men sitta och chilla med ett glas vin och sedan fara ut och se lite folk. Vi får se vad som händer...

Take care!


promenad


Det är skönt att ha ett par promenadskor igen! De tre dagar jag var utan var verkligen en pärs. Eftersom jag sedan förra sommaren promenerat in till jobbet varje morgon har det blivit en del av min dagliga rutin.
Folk kanske tycker att jag är lite speciell som frivilligt väljer att stiga upp kl 05.40 för att knata mot jobbet kl 07.00 (i de fall jag har morgon.. annars är det såklart senare), men det är precis den start jag behöver!

Jag hinner vakna till liv, jag hinner filosofera, jag hinner lyssna och småskratta för mig själv till Rix Morgonzoo. Så idag firade jag med att gå båda vägarna, för att riktigt värma igång dojjorna.

Har idag fått digital-tv utbildning, så nu är det meningen att jag ska kunna detta. Vi får väl se, ska provsvara imorgon. Men går förhoppningsvis bra! Eftersom det är utbildning och tiderna är mer flexibla slutade jag redan före kl 15, mötte upp med Emelie på stan för en kopp kaffe och lite skitsnack. Prommade hem, hann precis sno ihop en omelett (förvånad?) och sallad så kom Cia på besök. Och nu sitter jag här, redo att krypa till kojs.

Dagens lunch bestod för övrigt av hemlagad palt, gott eller riktigt tokgott?!

Imorgon fredag, känns inte riktigt som helg eftersom jag jobbar frivilligt lördag. Ångrar dock mitt tilltag, men lite sent nu!

Hade tänkt avsluta med lite bilder från när Karolin var här i tisdags men nu verkar bloggen lagt av, i alla fall bilduppladdningen.. suck.


stängning

Yo!

Sitter här på jobbet och rullar tummarna, riktigt lugnt med ca 10 min mellan samtalen. Lär komma igång framåt kvällen. Har min första stängning, vilket innebär 22.15 - förutsatt att köerna är tomma då annars stannar jag tills sista kunden fått hjälp. Nu för tiden är det rätt lugnt men förut har dom fått sitta över en timme, hujjans.

Var rätt skönt med sovmorgon idag, började 13.45. Hann fara på bodypump kl 12, även springa på stan och införskaffa promenadskor. Blev ett par inte särskilt fagra pjux men fungerar nog alldeles utmärkt att gå till och från jobbet med.

Igår kom min tremänning från Sundsvall på besök, hon jobbar här uppe i Luleå nu ett tag. Kanonkul att träffa henne, inte setts på tre år! Så jag bjöd på middag, vegetarisk lasagne med god blandsallad till. Efterrätten bestod av fruktsallad med mörk choklad över. Har någon bild hemma som jag kan lägga upp.

Nu ska jag gå och smaska i mig resterna av fruktsalladen. Imorgon och fredag är det utbildning i digital-tv, intressant. Lär det börja ringa mer också... Sedan lördag har jag tagit på mig att jobba, är ju "afton" så får övertid, nice nice!

Take care!


reklamation


Haha, visserligen är mitt användarnamn krutgumman, men måste säga att det är min mor som borde bära den titeln!

Såhär lyder historien: i lördags sa jag att mina skor gått sönder. Är ungefär ett år gamla, införskaffades 14/4 förra året. Mamma sa att om jag hade kvittot kvar kunde hon fara förbi sportaffären och påpeka detta, eftersom jag ändå valde en lite dyrare promenadsko för ca 1300kr och att de ska hålla längre. Sagt och gjort, letade upp kvittot och var förbi igår och dumpade dojjorna.

Nu ringde mamma och var helt uppåt, satt i bilen på väg från affären. Det hela hade gått till ungefär såhär:

Mamma: "Skorna är trasiga, hon har haft dom lite drygt ett år"
Biträde: "Ja. Vi har ju ett års garanti. Sådana där skor slits."
Mamma: "Det var jag som rekommenderade henne att köpa ett par dyrare skor för kvalitetens skull, nu får jag dåligt samvete! Skor ska hålla längre än så, särskilt när det handlar om kvalite!"

Och så vidare, hade stått och varit tuffa mot varandra ett tag innan han gav med sig. Frågade om jag ville ha ett par nya likadana skor.

"Verkligen inte!!!" svarade mamma, gick till kassan och fick pengarna tillbaka. Så nu ska jag bege mig ut på stan och köpa ett par nya promenadskor för en 500-600kr. Jag sparar pengar och får ändå nya skor - hur guld är inte det?!

Med andra ord: vad cool mamma jag har! Hur tror ni det gått om jag kommit dit, som ung tjej till ett manligt biträde i 40-års åldern? Nu är jag ändå rätt van att stå på mig, och reklamation är något jag ändå sitter och diskuterar mellan varven på jobbet. Men ändå. Hade knappast gått hem med pengarna på fickan...!

Hihihi....

slöfan


Rubriken syftar på mina inplanderade joggingförsök under de senaste veckorna som alla gått om intet. Nu senast idag hade jag bestämt mig för att fara ut en sväng här på morgonkvisten, en gång för alla börja komma igång med flåset. Men nej, än har jag då inte sett skymten av joggingskor. Åtminstone inte på mina fötter, de står där snällt vid dörren.

...Men för det betyder det inte att jag varit helt overksam. Har gjort en av vårens höjdpunkter: rensat ut vintergarderoben! Så underbart att städa upp alla gamla täckisar, halsdukar och ylletröjor på vinden och ta ner vårjackor, sommarskor och klänningar. Lovely.

Igår blev det singstar-kväll, lyckades dock inte klämma ur mig en enda sång. Var riktigt trött och seg från start, försökte banga men det godtog inte Emma ;-)
Så for iväg men intog publikrollen istället. Sedan for vi en sväng på Invit, se lite folk. Dock extremt trångt och syrebrist - jag är inget fan av det stället. Hela kvällen var jag bilburen, vad det innebär får ni lista ut själva.

Ska fortsätta plocka här hemma nu, sedan bege mig mot stan för en fika med Markus, (very)long time no see.

Take care alla muppar!


naturnära

Go'morron!

Igår jobbade jag kväll, styrde både ben och bil från jobbet strax efter kl 20:00. Raka vägen till stugan (två hjul i rondellen) där det väntade räksallad med familjen - mmmmm! Till efterrätt choklad i alla dess former, platsade bra ovanpå dagens redan uppätna bullar och chokladbitar....
 När vi sitter och äter i godan ro utbrister plötsligt mamma: "Åh, ett rådjur!". Mycket riktigt, en bit utanför fönstret står det ett rådjur!!!! :-)

Försöker komma på om jag alls sett ett rådjur i det vilda Norrbotten förut, definitivt inte i stugan där jag inte ens tänkt tanken att det kan finnas sådana. Något tag senare rultar en igelkott förbi. Vi har redan små igelkottsbarn runt knutarna, sådär små och söta.

 

Nu till den lite mindre angenäma naturupplevelsen. For hem senare framåt kvällen, gick och la mig, gömde fötterna under täcket för en überbusig missa, somnar. Kl 04:22 störs jag i drömmarna av att det låter. Då sitter en hackspett på trädet utanför fönstret och hackar frenetiskt. På olika ställen, så "hacket" har hela tiden olika ljudnivåer - som musik i mina öron.
Försöker ignorera - fungerar inte. Stänger vädringsluckor och ventiler i hela lägenheten - hjälper inte.
Öronproppar - dämpar. Efter några timmars maskande så somnar jag trots fortsatt hackande, vaknar 08:30 och hör fortfarande hur den hackar. Ihärdigt värre...

Planen för dagen ser ut som följande: byta om och ta sig iväg till gymmet, efter det (om det fina vädret håller i sig) styra ut mot stugan för lite solstekande. Framåt kvällen får vi se, eventuellt att jag joinar Emma på ett singstarparty. Beror lite på hur "skämma-ut-sig" andan ligger dagen till ära haha...

Dags att ta tag i dagen!

Take care!

1:a maj

...och jag sitter på jobbet! Så kan det vara.

Valborg igår, for ut till stugan och myste på med katter och familj. Var riktigt varmt, satt bakom vindskyddet iförd endast bikini - underbart! Sedan drog vi fram grillen och grillade allt möjligt gott, lite ostbricka till det och sedan gosnask till efterrätt. Kan det bli bättre?!

Måste berätta vad som hände på bodypumpen tidigare samma dag. Drog mig iväg till gymmet trots en motivationsnivå lika låg som skoskaften (träna i solen är inte motiverande), gick till pumpsalen och fixade iordning mina grejer. Passet ska just köra igång och jag belönar mig själv med en klunk vatten - var tanken. Dock hade jag inte skruvat åt vattenflaskan ordentligt, så skyfallet var ett faktum då jag dricker ur flaskan och korken flyger iväg -dränkt.nu.

Från att ha känt mig som en sommarfräsch träningsbrutta i hyfsat nytt rosa linne kände jag mig som en Svetlana. Såg verkligen ut som att jag dragit ett maraton på rullbandet, för att sedan fortsätta träningspasset inuti bastun. Pendlade ett tag mellan skratt och gråt, valde att satsa på självironi. Stod och skrockade för mig själv under resten av passet, blotta uppenbarelsen av mig själv i spegeln fick mig att bestämma mig för att i framtiden alltid köra på svarta träningslinnen ifall olyckan är framme igen...

[ Fräsch brud... ]

Nej dags att jobba vidare. Ringer rätt friskt idag, har inte folk något bättre sätt att spendera sin ledighet än ringa? Tydligen inte.

Take care!

RSS 2.0