sista utbildningsdagen


Idag var sista dagen på våran utbildning (förstå att det redan gått fyra veckor, helt sinnessjukt!). Vilket osökt leder in på morgondagen: den spenderas i svaret. Får nästan lust att dö på kuppen känns det som. Det är bara att ta tjuren vid hornen, hoppas att denna Bambi på svag is inte plurrar och göra sitt bästa. Det är ju det där med bredband som spökar. Snurrar fortfarande i huvudet, allt som har med ip-adresser, ping och dålig synk att göra - för att inte nämna lan och allt vad det innefattar... Gulp.

Wish me good fucking luck tomorrow är allt jag har att säga om saken!

Nä du. Dags att plocka hemmet rent och fint nu, får gäster imorgonkväll så då är det ju bra att stället ser snyggt ut. Men innan det - allas våran Anna Skipper!

Någon som har ett smarrigt och inte alltför onyttigt fikarecept att dela med sig av? Kan vara i stort sett vad som helst, någon form av paj, kaka etc. Hojta!

tisdagsfrosseri


Påskhelgen har verkligen satt igång sockersuget, blev att krydda en onyttig helg med först massa choklad efter lunchen och nu senast fyndade jag både kletkakor och kokostoppar i frysen - vilken skattgömma!

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med mitt sockerberoende. Kan då konstatera ett par saker:

1. Behöver någon form av sockersugsdödande tabletter eftersom karaktären verkar riktigt sviktande
2. Av min tendens att falla in i beroenden ska jag hålla mig miltals ifrån cigaretter och andra starkt beroendeframkallande saker. Inte för att jag nu haft någon tanke på att börja röka, men ändå.

Blir så grymt seg samtidigt som jag blir överaktiv av socker. Kan ju också tillägga att träningen uteblev både idag och igår. Finns inga bra undanflykter men jag hann verkligen inte igår, blev så sent i stugan och med mathandel på det var jag hemma först när alla pass var över. Och idag var jag verkligen svinpepp på gymmet, bokat in bodypump på kvällen.
Men icket, fick fara med missan till veterinären och ta bort stygnen (något som mamma el. pappa skulle ha gjort under dagen men blev inte så).

Av detta kan jag genast plocka fram två positiva saker: missan behöver inte längre ha tratt (yey!) och imorgon när jag ska (ska ska ska) träna så kommer jag vara tio gånger mer peppad och verkligen köra järnet. Enda bortförklaringarna som får finnas då är antingen att jag faller och bryter benet på väg till jobbet eller däckar i 40 graders feber.

Inte så troligt med andra ord..

Trevlig tisdagskväll! (Vill hela tiden få det till måndagskväll, tisdag, det är tisdag. Kortare vecka - ja tack!)

[ over and out ]

image119
Hujja... Så oansvarigt av matte eller husse!

never say never


Påsken har verkligen flugit förbi, nu är det redan sista påskdagen och imorgon är det back to business som gäller, köra sista utbildningsdagarna innan vi går ut i svaret med bredband (gulp).

Utgång igår, krogfesten, det var vi och resten av Luleå som trängdes på Cleo. Kände mig smått skeptisk till en början eftersom gymnasieåldern var ett faktum, men allt eftersom kvällen fortskred så blev åldersfördelningen något jämnare. Kul att dansa loss lite, mindre kul att alltid leta upp alla försvunna vänner  i havet av folk.

Och jag blir så irriterad. Har så smått sms:at med en grapp jag träffat vid några tillfällen, allt i ett väldigt tidigt stadium men anyway. Stötte på honom igår och blev inte imponerad, för att uttrycka det milt. Tack och lov var nykterheten ett faktum, annars hade jag nog gjort diverse drastiska handlingar, blir så finurlig med sprit i kroppen. Hur som haver.

Efter att ha sovit på saken kom jag fram till detta: Det är inte honom jag är arg på utan mig själv. Varför, kan man fråga sig? Jo, eftersom jag alltid målar upp bilder av hur jag vill och tror att en annan människa är. Gäller i alla typer av relationer. Finns säkert en bunt med psykologiska anledningar till varför det är så, att jag ställer höga krav på andra hänger garanterat ihop med att jag ställer höga krav på mig själv. Und zu weiter. 
Jag väljer att kalla det självinsikt, och när jag blir medveten om den sidan så kan jag arbeta vidare därifrån.

Dessutom: följ alltid, alltid din [kvinnliga]instinkt. Den felar sällan, min felar såklart aldrig höhö.

Well. Solen skiner, sitter här och håller missan sällskap ett tag till så jag sedan kan sticka ut i vackervädret. Tänkte ratta ut mot stugan och spänna på mig skidorna - lovely! Planen är att jag ska utöva någon form av fysisk träning ikväll på Inpuls, vilket är minst sagt välbehövligt efter en kroppsförorenande påskhelg. Blir bara så förbenat slö så fort jag tappar ett par dagars nyttighet och träning. Undanflykterna blir mer lättillgängliga, liksooom....

Bäst att börja planera veckans matsedel, skriva handlingslapp och sedan fixa fram en leksaksråtta så jag kan bege mig någon gång!

Ha det gott!

[ I might like you better if we slept together ]

image118
En bild säger mer än tusen ord brukar man väl säga?

kaffedarren


Påskaftonseftermiddag, sitter här smått skakis och illamående av både kaffedarren och sockerchock. Jag och Jenny drog en impulsiv byaturné idag, först for vi till Jämtön och överraskade farmor och farfar, åt lite mackor där. Sedan styrde vi vidare mot träsket i Siksjön, där det dagen till ära var pimpeltävling (ursprungsplanen var att även vi skulle fiska men så blev det inte). En kaffekopp där och lite mingel bland byborna "Jaså du är Violas barnbarn...".

Vi svängde förbi Jennys pappa som bodde i Siknäs där det bjöds på kaffe och fika, innan vi for förbi Töre och plockade upp Jennys sambo. Behöver väl knappast understryka vartifrån kaffedarren och fikachocken kommer? Men gillar den där mentaliteten som så ofta finns i byar, att bara stanna förbi och så sätts kaffekannan på.

image115


Vilket (påsk)egghead jag var igår, jag glömde att ta ut linserna. Detta resulterade i att jag imorse vaknade med igenmurade ögon: "What, ögoninflammation?!" tänkte jag, tvättade ögonen och somnade om. Lite senare samma procedur igen, tog då en nogrannare koll och upptäckte linserna. Perkele.. Så nu ber jag till Gud att jag inte åkt på en inflammation, vilket skulle innebära inget smink på någon vecka. Och jag ska ut imorgon. Det säger ju sitt. Mnaae.

Till alla spekulativa läsare av det förra inlägget: Nej, ingen bulle i ugnen här inte. Bullar i magen, ja, men ingen baby ;-). Vilket jag är ytterst tacksam för, kommer på stående (sittande) fot på minst 10 anledningar till Varför Sara inte ska ha barn ännu.

Nej du glade, kanske vore på sin tid att äta ett riktigt stabilt mål mat och hoppas att världen klarnar. Vet inte hur kvällen ska spenderas, den som lever får se! Är det bara jag eller vore det inte grymt gott med en pizza att varva allt påskgodis med? [ www.eniro.se sökord utkörning Luleå ]

Fortsatt trevlig påsk!


glad påsk!


Skärtorsdag och jag känner mig lika fit for fight som ett söndermanglat lakan. Jag hoppas verkligen inte det är en förkylning på gång, för då blir jag väldans less. Jag har inga som helst planer på att bli sjuk, för jag tänker INTE spendera påskhelgen liggandes i sängen! Tror dock det kan vara sista visdomstanden som börjat spöka, vänstra käkhalvan har börjat ömma p.g.a. ovan nämnda.

Fick veta idag när jag får min sommarsemester, fick fyra veckor i juni  - eh?! Måste säga att det känns riktigt surt.
2:a juni som första semesterdag, då har ju knappt isen hunnit gå här uppe i norr... Nej, detta måste jag klura ut någon vettig lösning till.

Nog om tråkigheter. Som sagt påsk nu! Ska bli skönt, ledig hela påsken. Emma kom förbi och firade skärtorsdag med mig. Imorgon blir det påskbuffé i stugan, tänkte ta med mig längdskidorna och fara ut på en tur. Resten av påsken blir det mysa, sola (förhoppningsvis), träna och kanske lite vin någon kväll.

Utbildningen går väl lite smått framåt, med ett visst mått av optimism. Saker och ting börjar faktiskt fastna, tack och lov, även om mycket fortfarande svävar i dimman.

Vet inte vad det är med min aptit, kan inte äta middag. Kanske p.g.a. allt fika under dagen? Senaste dagarna har jag bara mått illa både kvällstid och morgon. Fått rata tre olika matlådor nu som jag verkligen inte klarat av att äta, blir bara otroligt äcklad av tanken. Istället "racklar" jag med fil, keso, grönsaker, nötter, ost, mackor etc. Pallar bara inte vanlig mat! Samma igår till lunch, kunde inte äta någon av mina vanliga lunchlådor utan fick gå ut på stan och äta en riktig flottbomb till foccacia. Vi får hoppas att detta är en högst tillfällig fas, annars blir det knepigt. Nu ska jag sova innan jag somnar sittandes (vet inte hur många gånger jag skrivit helt tokigt i detta inlägg, fått radera och göra om. Orden snubblar. Ha överseende med vissa stavfel/konstiga meningsbyggnationer)

Natti!


leksaksråtta


Nu fick jag just en hjärtattack för 5:e gången ikväll. Missan fick, som jag skrev för något inlägg sedan, lite nya leksaker, varav en grå pipleksak i form av en mus. När man trycker på den piper den *miii-phiiiii*.

Den leksaksmusen bor för närvarande på hallmattan, en mönstrad sådan, och nu i halvdunklet så syns den verkligen inte. Med andra ord går jag i godan ro på väg till köket, på väg till vardagsrummet, på väg till toaletten... Och osökt lyckas jag trampa på musen varje sväng förbi hallen. *MIIIIIH-PHHEEIIII*

Blir lika rädd varje gång, och tänker: "Måste flytta på råttf*n nu!"

Än ligger den kvar...

image114
Mössen på bilden har inget med historien att göra

"Vad har du för mobilabonnemang?"

image112


Haha, just hemkommen från veckohandel på Ica Maxi. Blev som vanligt två överfulla matkassar för en dyr penning, detta med att handla ekonomiskt är helt klart inte min starka sida. Nå, går från kassorna på väg mot utgången, fullkomligt belamrad med mina påsar, när en säljare från Phone House dyker fram och spärrar min väg.

"Heeeej, ringer du med Telia??"

Jag småskrockar för mig själv och säger att det gör jag visst, jag jobbar på bygget så Telia står för mobilen. Någonstans mellan mina ord och den smörätande säljarens öron uppstår ett djupt glapp, eftersom han entusiastisk rycker tag i mig bort mot hans dator.

"Nu ska vi se vad vi kan göra med ditt abonnemang!"

Asgarvet börjar pyra inombords, vad är detta för en nisse? Säger gång på gång att jag inte tror han kan matcha det jag har idag, dvs ett helbetalt abonnemang inklusive all trafikkostnad. Han har laddat upp med öronproppar och börjar kackla om Telia-student, Telia-refill etc etc. Tillslut kan jag inte hålla garvet inne, och först då trillar poletten ned och han frågar förvånat:

"Så du ringer för mina skattepengar?" (kan ju tilläggas att det är illa om våra återförsäljare tror att vi fortfarande är statliga, hur förvirrande ska det då inte te sig för kunderna?)

Jag bara flinar, och säljaren upprepar sig:

"Så du ringer för mina skattepengar????? Hur känns det för samvetet?!"

"Skitbra!!" svarar jag, drar till med värsta dr.Evil skrattet innan jag tar mina påsar och styr vidare ut mot bilen. End of story.

Igår var det först kalas, fikade som vanligt för 10 och mådde pytonorm efteråt, kan det ha med fredagskvällen att göra? Framåt kvällen blev jag människa igen, snörde på mig partybootsen och kollade läget på Inpulsfesten tillsammans med Emma och hennes syster. Var småtrevligt, kul med lite folk och schlager på storbilds-tv. Blev dock en tidig kväll som gick i nykterhetens tecken.

Idag blir det träning framåt kvällskvisten, innan dess tänkte jag sno ihop någon god lunch och städa lägenheten. Hann bara städa kök, hall och toa förra helgen, så tänkte ta vardagsrum och sovrum idag. Dessvärre har även kök och badrum dammat igen under veckan, så tillbaks på ruta ett. Städning är underbart.

Take care!

[ over and out ]

bakisteamet


Godmorgon!

Igår var det afterwork med nya teamet. Vi på Telia måste ändå vara rätt bra på att hitta anledningar att slå klackarna i taket, för två veckor sedan var det avslutningsfest med gamla teamet på kundtjänst, och nu var det vi Supporttekniker (låter inte det avancerat så säg) som ville bekanta sig med varandra genom att partaja ihop.

Först åt vi middag på Bakfickan innan vi for hem till en i teamet på Malmudden där vi drack vin, spelade guitarhero och flummade på. Jättetrevligt! Utgång på både Cleo och Olivers, sedan taxi hem. Denna kväll sved ordentligt i plånboken vill jag lova... Uh!

image110
Jag, Johanna och Jenny

Det som är roligt med vårat nya team är att alla 15 är rätt lika i ålder, i vart fall mentalt. Ungefär 50/50 i könsfördelning. Känns kanon redan efter två veckor, och det är ju väldigt viktigt. Men nu såhär dagen efter mår man lite som man förtjänar, tänkte dock trots allt ta mig ut i solen snart. Lillan ligger här bakom mig och försöker tvätta sig trots tratten, stackarn.... Men hon har börjat äta/dricka i alla fall.

På tal om jobbet... Igår började vi med bredbandsutbildningen, och jag ville bara dö. Fick riktig ångest "Vad tusan har jag gett mig in på?!". Läraren hade lika gärna kunnat stå och snacka grekiska när han gick igenom olika tekniska funktioner etc etc. Gav dock med sig lite då vi framåt eftermiddagen fick medlyssna och jag fick höra av kvinnan jag medlyssnade med att hon inte varken varit tekniskt snille eller datanörd när hon började utbildningen, men att det gav med sig. Thank you, thank you.

Idag blir det först syskonbarnskalas, Emanuel blir 13 år, hurra! Tiden går fort. Sedan är det ju faktiskt final i melodifestivalen, det går inte att missa!

Nä om man skulle sno ihop en liten fruktsallad och sedan bege sig ut på prommis....

Take care!

[ over and out ]

Sara Mario

Vi här uppe i Luleå håller bokstavligen på smälta bort. Snön måste ligga kvar dryga veckan till - en påsk utan snö, sol, isturer och matsäck är ingen påsk! Glöm påskharar, fjädrar och partaj - give me some snow!

En baksida av snötorftigheten är restprodukten: slask. Vilken syn jag måste ha utgjort igår då jag glad i hågen promenerade mot jobbet. Ca 5m från dörren insåg jag att plusgraderna var ett faktum, men både lathet och tidsbrist gjorde att jag inte hann vända om för att hämta gummistölvar. Istället inledde jag promenaden mot stan och kände mig i fantasin som en graciös tv-spels figur som hoppade mellan alla vattenpölar. Kunde riktigt föreställa mig alla pling ljud då jag gjorde ett avancerat hopp och fick fullpott.

                                           


Tyvärr så uteblev extra liv, så när fötterna väl är dränkta förblir dom det hela dagen. Slutklämmen på det hela kommer då jag avverkat hela Bergnäsbron utan att ha gått i en enda pöl (katching katching kaatching) och inte blivit nerskvätt av varken bil eller lastbil (some more bonus) och ska korsa vägen. En väluppfostrad länstrafikbuss stannar vid övergångsstället, jag skymtar folkmassan inuti bussen innan jag gör mig redo att korsa vägen. Då inser jag att det är en gigantisk vattenpöl (läs hav) i vägen. Obeslutsamt stannar jag upp, känner tusen ögon i nacken och samlar ihop mig inför det stundande svanhoppet. Too bad att jag glömde broddarna hemma, klarade mig visserligen över pölen men väl på andra sidan tog jag några sexiga stepsteg som Bambi och sedan plufs -gled jag baklänges ned i vattnet. Kul med skitigt vatten upp till anklarna, särskilt när man har publik.

Nog om det.

Missan har blivit kastrerad idag. Snabba puckar, ringde från kattakuten igår och sa att hon hade tid idag. Så nu ligger hon med tratt och fortfarande groggy från bedövningen. Stackars liten, ska gå med tratt 10 dagar..

Emelie kom förbi idag, vi lagade tacos till middag och slamsade på. Man måste få vara lite oseriöst barnslig ibland. Nu i efterhand ser jag att dipsåsen hon lämnade som bidrag hade några år på nacken, bäst före låg till 2005. Tur att vi körde på hemmagjord... haha!

Nu blir det sängen.. Lär bli en lång natt eftersom missan kommer vakna upp allt mer och upptäcka hur trist det är med tratten =/

Take care!


löpande kisse

(Tack gode Gud att bloggen på något vis sparades av sig själv! Missan, som där ett tag gick över till namnet kattjäkel, kom åt en knapp som stängde ner hela datorn inklusive ett färdigskrivet blogginlägg och lite annat smått och gott. Men detta verkar ligga kvar - PHEW! Tillbaka till grundinlägget)

Alla som någonsin haft en katthona eller på annat sätt varit i kontakt med en löpande missa tänker nu "Åh nej, stackare". Och ja, det är faktiskt så!

Hon jamar, ylar, kurrar, kissar i lådan hela tiden. Dygnet runt. Särskilt nattetid. Hur gör man då med en katt som löper och skriker när man vill sova? Jo..

Steg 1: Katten åker illa kvickt ut ur sovrummet
Steg 2: När inte det hjälper mot vrålandet, gör man en boll av täcket och knosar över huvudet
Steg 3: Båda föregående, hämtar dessutom öronproppar mot ylandet
Steg 4: Kastrering (av katten) eller psyket (för matte)

Droppen som fick bägaren att rinna över (tydligen för oss båda) var att hitta min krukväxt som katt-toalett. Oj så oönskad man kan vara i den stunden...!

Det är tur att hon är go' och fin annars, hade blivit för mycket på minussidan om inte. Lite bilder kommer här när hon utforskar nya leksakspåsen hon fick av mamma & pappa :-)

    

Började gårdagen bättre än jag slutade den, med bodypump på morgonen och skön solskenspromenad båda vägarna. Sedan gick det utför! Satt och drack vin med Emelie och Linnea, mumsade jordnötter, chips och choklad till. Ut på Cleo, ingen hit det stället måste jag säga. Kändes ungefär lika highfive som sist jag var där, vilket gör att det är nog dags att inse att Cleo inte är mitt "uteplace".

Och idag känner mig ungefär som en zoombiespillra eller avdankad disktrasa. Kan inte skylla på spriten för tog det rätt lugnt, däremot sömnbrist (max 4 timmar mellan kl 04.00-08.00) och socker/fett baksmälla. Tänkte ta en powernap här på förmiddagen, men det gick sådär - missan igen...

Nu ska jag göra något vettigt av dagen.. Eller ja.. Något annat än att stirra hålögt framför mig. Kanske ta en promenad?
Sis, visa picsen för mapa!

Take care!

[ over and out ]

TGI


Thank God it's FRIDAY! Säger då jag...

Sitter här på jobbet och slöar sista halvtimmen (får man erkänna en sådan sak?). Nu har vi suttit och utbildat oss i fast telefoni felanmälan hela veckan, och nu på eftermiddagen så ska vi installera igång programmen och nu är detta gjort så då skriver jag en rad här.

Känns fortfarande helbra, varför har jag inte gjort detta bytet tidigare? Har i och för sig inte börjat svara än, kanske får äta upp mina ord senare... Nästa vecka ska vi sitta med fast felanmälan, veckan därpå utbildning i bredband, veckan efter det svara på bredbandssupport, och sista veckan sitta på båda kompetenserna fast med användarstöd och hjälp bredvid. Sedan är vi fullfjädrade supporttekniker! (eh.)

Vi åt lunch ute idag, på Olivers. Mängder med mat, men gott var det. Laxfilé mmm. Och stort salladsbord! Som krona på verket smulpaj med bär och marsansås till efterrätt! =)

Ikväll ska jag fara och hålla pappa sällskap, mamma ska iväg med jobbet och fira någons födelsedag. Så vi får snickra ihop middag tillsammans och sedan dega framför Let´s dance! Imorgon blir det partyparty, vin med tilltugg och tjejsnack - skoj!

Nu precis kom min nya jobbmobil - perfa! Blivit bortskämd med dessa nyare modeller, att gå tillbak till min egna stenåldersmobil har varit... påfrestande. Har missat en hel vecka med Morgon Zoo eftersom den inte har radiofunktion, för att nämna en sak!

Well well dags att börja packa sig samman... Ha en trevlig helg!

dålig självdisciplin


Tisdagkväll, middagsresterna undandiskade, matlådorna står på kylning och jag degar ihop framför datorn en stund innan jag ska hoppa in i duschen och sedan läsa lite. Lånat en bok av Emma (som lånat den av en kompis, som lånat den av sin syster...) som heter något i stil med Hemligheter om män som varje kvinna bör veta. Handlar om våra respektive roller, varför vi som kvinnor ibland agerar på vissa sätt i våra relationer och hur man kan undvika klassiska fällor. Väldigt intressant, inte hunnit så långt men återkommer senare med tänkvärda råd ur boken!

Jag blir lite trött på mig själv och min dåliga självdisciplin. Det handlar om socker. Socker. Jag tänkte verkligen försöka hålla en hyfsat bra nivå efter detoxen men håller som bäst på att ta igen allt det jag missat. Idag efter lunchen köpte jag en lösviktsgodispåse, och nu ikväll letade jag fram två kletkakor ur frysen - slurp. Och det är bara tisdag, inte ens lördag! Det är inte kalorierna jag jagar, eftersom jag ändå tränar en 4-5 gånger i veckan och äter hälsosamt annars,  så där går det nog rätt jämnt ut. Nej, men mitt sockerberoende!
Som jag lyckades bli av med, jag är ju snudd på nykter alkoholist just nu. Så ska med andra ord hålla mig långt borta från socker, men verkar gå sådär.

image98


Nya jobbet körde igång igår, eller rättare sagt utbildningen. Känns jättebra hittills, bytt byggnad helt och hållet vilket verkligen gör att man känner "Nu har jag bytt jobb - nya tag!". Vårat team verkar bra, vi är 8 st från kundtjänst och 7 st som är helt nya. Jenny & Maria från gamla teamet och Johanna, som visserligen tillhörde ett annat team men som jag gick utbildningen till kundtjänst tillsammans med för snart ett år sedan, har hakat på supporttåget - NICE!
Sedan roligt med lite "fresh blood" även om vi inte hunnit lära känna de nya så väl, men det kommer nog!

En liten kattupdate: inte hört något från kattakuten ännu. Man undrar vad som händer där egentligen?! Snart två veckor sedan jag fick höra av Jenny, som fått höra av kattakuten, att man hittat ägaren. Men men... Sen då?
Missan är som vanligt delaktig i allt, senaste påhittet är att hon är helfrälst vid tandborstning. Använder jag en vanlig tandborste så ska hon genast fram och försöka sträcka in nosen i munnen efter borsten. Så vitt jag vet gillar inte katter tandkräm?! Min erfarenhet är att de rynkar rejält på nosen och backar undan från lukten. Men icket...
Och när jag använder eltandborsten, då ska hon upp i knät, vidare upp på armen som håller i tandborsten och sedan lägga sig över axeln, vet inte om hon gillar att det vibrerar? :-P

image99
Skönt att vila på matte!


Hon har börjat lägga ut runt midjan också. Kände när jag lyfte henne idag: "Det känns som att jag börjar ana lite mage", så var tvungen att ställa ner henne och mycket riktigt, man känner inte revben och ryggrad längre. Aptiten är det inge fel på! Sådan matte sådan katt... Tur att vi båda är rätt aktiva av oss!

Nä du glade.. Dags att dra vidare.

Take care!

[ over and out ]

Söndagsmix


Så var det söndag igen, tiden verkligen rusar iväg. Men det blir väl så när man börjar bli gammal... ;)

Imorse vaknade jag kl 7 igen - fortfarande inte frivilligt. Missan väckte mig vid 5-snåret, åkte ut ur sovrummet. När klockan närmar sig 7 låter det som att någon går bärsärkagång i lägenheten, jag rycks ur drömmarna och trasslar mig irriterat ur täcket grinigare än sura Greta. Men svårt att vara irriterad på en liten en som riktigt piper av glädje och klättrar upp i famnen för att hon blir så glad att få sällskap. Nåja, väl uppe är det lika bra att äta frukost och möta dagen.

image93
Lunch - yummie!


Gjorde en smarrig lunch idag, gratinerad fiskfilé med fetaosttäcke och spenatpasta, mmm. Efter det rattade jag iväg till Emly på kaffe. Köpte med mig en blandad chokladpåse med geisha, snickers och Fazermint. Jag som varit väldigt begränsad i mitt kaffedrickande baljade i mig 1 ½ mugg - kaffedarren slash sockerchocken var ett faktum. När jag sedan körde iväg mot stan för PSI kände jag mig rent ut sagt onykter. Väl framme var det gummiarmar som slog på säcken, och hjärtflimret var ett faktum. Tänkte där ett tag avbryta passet, men härdade ut.

Vad säger man? Snacka om att kört igång efter detoxen! Längtar redan till nästa, för upprepning kommer det att bli. Fått frågan om vilka fördelar jag kännt av. Framförallt är det faktumet att jag klarade av det, att ändra mina vanor så pass mycket. Sedan har jag kommit ifrån mina beroenden av kaffe och socker (på god väg tillbaka,månne?). Även märkt av att jag haft diverse mystiska åkommor som konstiga körtlar, utslag - för att inte nämna alla förkylningar. Olika reningsfaser, säger de kunniga i ämnet. Framförallt har det varit en bra present till mig själv, som gett mig vanor jag tänker fortsätta hålla. Och som sagt kommer detta bli återkommande, så nästa gång blir det en "sommarstädning" av kroppen!

Imorgon är det utbildning som gäller, wish me good luck! Kommer nog gå bra, säkert mycket nytt att ta in men ska nog ge med sig. Roligt att lära. Pass att jag börjar på ny avdelning så måste jag lämna tillbaka min jobbmobil (för att sedan få en precis likadan - denna byråkrati). Så nu sysselsätter jag mig med att tömma den "gamla" på både bilder och sms. Hittade lita skojiga pics på mina vänner, som jag bara måste dela med mig av. Suddiga (då de är från mobilen), men man anar i alla fall de förskönande dragen. Hihihi, FaceWarp är roligt ibland.

(Klicka på bilderna för att göra dem större)


  


Dags för dusch och sedan Wallander!

Take care!

morgonstund


Känns lite bättre idag, fortfarande upset och betänksam men så kan det vara

Fick ett oväntat samtal av Emma igårkväll, inte länge efter att jag avreagerat mig här på bloggen. Hon var också i partytagen, vi pratade lite och bestämde oss för att ta en fika idag. Det påminde mig om att jag har helt fantastiska vänner och familj, vilket gör att man lättare kan ta diverse smällar och ändå kan somna med ett leende. Tack för att du är min vän Emma ♥

Vaknade 07.09 imorse, vad är det med min kroppsklocka?! Denna gång måste jag dock säga att mycket berodde på missan, som tyckte jag var übertråkig som först var borta hela dagen för att sedan komma hem och sova, vilka fasoner! Så hon härjade på hela natten/morgonen och tro mig, hjälpte inte att stänga sovrumsdörren för det provade jag.

Nu när jag lika är vaken så tänkte jag faktiskt fara in på bodypump 09.45 sådär lite hastigt och lustigt. Sedan fika med Emsi och ikväll blir det systerkväll då jag och Hanna bunkrar upp med grönsaksdip (systrarna vet inte om att jag vill byta ut godisskålen och chipsen än, men de är nog hyfsat lättövertalade) hos Ulle och killarna framför melodifestivalen. Sista deltävlingen! Jag som alltid är så anti melodifestivalen, eller åtminstone detta nya upplägg med tusen deltävlingar med diverse kända artister, såg första deltävlingen och sedan blev jag som lite småfast.

Nej nu är det dags att slänga sig i träningskläderna! Jag lockade håret igår, riktigt grym dagen-efter frisyr måste jag säga. Skulle jättegärna permanenta mig men håret ser ut som ett kråkbo när permanenten är halvt utväxt så mnaae.

Take care!

[ over and out ]

RSS 2.0