beslutsångest

Onsdag, en arbetsdag kvar innan jag tar helg. Och frågan är..

Ska jag korta ner arbetsdagen, söka atk och lägga mig på beachen?

Eller ska jag jobba passet ut till kl 16.15, pch sedan fara och gymma?

Nytta.. eller nöje... Hm. Ja. Tål att funderas på, inte bestämt mig ännu så får se vart det slutar. Stranden vore ju underbart....

underbara sol!

Gud vad jag älskar sommaren! Särskilt nu när solen är framme. Helt underbart! Äntligen har man fått inviga nya bikinin och beachen, tur då att det blev av innan sommaren är över.

Avskedsfest för Ida igår, hon drar till Norge med karln sin. Sedan har Emma farit till Turkiet nu i tre veckor, för att sedan komma hem ett par dagar innan flyttlasset går till Orsa. Och Anders ska in på militärhögskolan i Stockholm. Vad är det med folk??? Lämnar Luleå för stora vida världen. Eller ja, lämnar mig rättare sagt! Nä, men är faktiskt glad för deras skull, förverkliga sina drömmar, bryta upp från hemstaden etc. Men av egoistiska skäl hade jag gärna haft kvar dom i Luleå. Särskilt Emma, som blir borta för en längre tid och ovisst om hon alls landar i Luleå igen! Kommer kännas tomt. Typ väldans.

Tillbaka till sommaren. Har jag gjort det jag sett framför mig i vintermörkrets fantasi? Jag har:

* Legat på stranden och badat
* Suttit på uteserveringar och njutit av dryck och sällskap
* Sommarflirtat
* Ätit massor med melon, persikor, nektariner och även jordgubbar (för lite av de sistnämnda)
* Grillat
* Ätit glass i alla dess former
* Stockholmstripp
* Varit vaken hela ljusa natten tills solen gått upp på nytt

Saker jag ännu inte gjort är:

* Haft picknick (mer än en liten fruktpåse vill säga)
* Suttit på stranden med en kall öl eller vinflaska
* Åkt motorbåt (dock en tur med Lapponia!)
* Fiskat
* Plockat bär

Med andra ord har jag en hel del kvar, men sommaren är inte över ännu! Minst en månad sommar kvar. Och till helgen väntar lulekalaset. Ledig fredag lördag söndag, hur passande är inte det? Skulle egentligen ha jobbat helg, men hade otrolig tur och fick den bortbytt. Thank God! Så blir tvådagarspass för min del.

Nu ska jag ut till stugan och hälsa på föräldrar och katter!

Take care!

bloggtorka

Jag har, som synes, haft bloggtorka. Och har det fortfarande, för att vara mer precis. Jag har noll och ingen inspiration att skriva just nu, varken tid eller lust. Kanske har det med sommaren att göra, kommer kanske tillbaks framåt hösten. Men just nu känns det inte aktuellt att blogga :-P

Men får jag något il framöver så kladdar jag ner ett par rader lite då och då, men räkna inte med lika ofta som förut...

Stängning idag btw, hann ligga ett tag på stranden iaf! Och sen direkt jag kom till jobbet blev vi bjudna på glass! =D
Blev Magnum Mayan Mystic för mig (eller vad den nu hette). Den var faktiskt god! Var lite skeptisk, blandning av kanel, honung och muskot kan antingen vara hit eller katastrof. Men var riktigt smarrigt!

Tillbaks till jobbet.. Jag vill inte.. Var vill jag? Ut i sooooolen!

slut på semestern

Då var jag installerad på jobbet igen efter fyra sköna veckors ledighet. Har gått väldigt fort måste jag säga! Men varit välbehövligt.

Börjar arbetskarriären med att stänga stället, passar rätt bra med rejäl sovmorgon såhär första dagen. Imorgon däremot börjar jag kl 07:45, undrar just vilket mentalt tillstånd jag kommer befinna mig i då väckarn ringer. Tur att det finns kaffe, även om det smakar mer råttgift än hälsodryck här på jobbet.

Har på något sätt haft inställningen att nu börjar jag jobba, nu är sommaren över, nu är hösten här. MEN så är det ju faktiskt inte, halva sommaren är ju faktiskt kvar! Så ska planera in en massa kul grejer trots jobbet tänkte jag. Hoppas att energin räcker till lite liv på sidan om.

Nu kallar kunderna igen.. God, kommer inte ihåg ett dyft känns det som! Snart inne i matchen igen.. I hope.

Take care!

lite bilder


Då var det dags för en uppdatering, minst sagt. Inte riktigt kommit mig för att uppdatera sedan Stockholmsresan. Varit fullrulle med IKEA-besök, en dag hos farmor och farfar i Jämtön, teamfest etc. Men nu kommer i alla fall ett livstecken!

Eftersom en bild säger mer än tusen ord tänkte jag sammanfatta resan i bilder. Vi börjar med maten. Hela vistelsen har verkligen gått i matens och framförallt bufféns tecken. Eftersom vi bodde på Scandic ingår det ju hotellfrukost - ät tills du storknar, ät sedan lite till. Förutom det har vi hunnit smaka oss igenom en vegetarisk buffé på Hermans (självklart, ingen resa till huvudstaden utan ett besök där), sushibuffé, tapasbuffé... Well. Varva detta med lite go'fikan till höger och vänster, toppat med en och annan glass. Och du tappar hungerskänslorna helt och hållet. Vi hittade dessutom en glasskiosk som sålde Ben&Jerry´s som kulglass! Heaven on earth, tur att vi hade en halvtimme på oss att bestämma oss för vilka smaker vi skulle ta...

Hotellfrukost - mmmmm! Tapas tapas! :-) Pernilla njuter av sushi Småplock på hotellrummet 

Nu gjorde vi ju faktiskt lite annat än bara äta också, t.ex. shoppade. Gick en hel del pengar, men fick mycket för det. Fötterna grät efter att ha sprungit flera dagar på stan, både jag och Pernilla hade i princip hela fötterna inplåstrade. Här är lite av inköpen, vi tog för vana att fota dagens outfit, och den bestod oftast av nyinköpta plagg ;-)

    

Förutom att shoppa har vi även hunnit med ett par utekvällar, sitta i solen på Medborgarplatsen var riktigt trevligt. Mötte upp med Lina och Dennis, de var av dom som vi fick tipset om tapas. Samma kväll tog vi en sightseeing, Stockholm-by-night. Med stopp bl.a. hos högvakten, skämtade lite med två stackars lumpargossar (men de sa att det var roligt att några vettiga människor kom och snackade lite, tiden gick så långsamt) och dessutom en tur längs Malmskillnadsgatan där vi både såg prostituerade och poliser.

    

    

Några saker blev dock inte av, jag fick mig aldrig någon Irish coffee till efterrätt och den inplanerade allsången uteblev p.g.a. dåligt väder. Men annars gjordes nog det mesta som stod på agendan!

Nu ska jag bege mig till Emelie, promenad och kaffe blev det istället för sol, eftersom solen "lyser" med sin frånvaro.

Take care!

RSS 2.0