bloggpaus

...Eller paus för blogg rättare sagt. Idag har flitens lampa lyst här på Björkskatan. Vi har plockat, målat fönsterbräda, målat skåpkanter, skurat badrummet etc. Och inte minst packat barnet i vagnen och promenerat iväg för att rösta! På självaste valdagen och allt. Skulle förtidsrösta igår, tanken var god men när vi mötte en kö som ringlade sig ut från biblioteket framstod traditionellt röstande som en bra deal. Givetvis röstar vi rödgrönt här i huset. För vår skull men inte minst för andras. Allt är inte guld som glimmar, som det heter.

Igår tjuvstartade vi med smakisar! I tidigaste laget men med tanke på vilken spybebba Livia är så kändes det aktuellt. Hon är dessutom väldigt nyfiken när vi äter så intresset finns där. Igår fick hon smaka en tesked med mjölkfri gröt, samma idag. Hon såg lite fundersam ut men rynkade inte ihop sig totalt i alla fall!
Kul mamma, kul...

Inte så mycket mer att tillägga för stunden. När lillan somnat för natten vankas det film och godis! Myyyys.


Take care!Kommentarer
Postat av: Pernilla

haha den där blicken känner jag igen från när vi gav Ebba fast föda för första gången "mamma vad i hela fridens namn ger du mig?" lilla söta Livia! :DVi förtidsröstade, rätt skönt att slippa knökfulla vallokaler...inte för att de någonsin brukar vara knökfulla men ändå :DFör oss blir det popcorn och valvaka. Söndagsmys ;)

2010-09-19 @ 19:26:24
URL: http://perdyy.blogspot.com
Postat av: Sandra

Jo du middagen gick inte att klaga på, det skulle vara att man blev såååå mätt att vi rullade hem efteråt. Pjuhh!Skönt att magen går åt rätt håll, förhoppningsvis är det helt bra snart. Man visste inte varför lr?Va roligt med smakisar :) Den där minen som säger usch, fy va äckligt kommer nog så småningom hehe. För Emilios del känns det fortfarande som ett bra tag kvar innan några smakisar är aktuella. Men vem vet..?2010-09-19 @ 19:48:00
URL: http://sandrazzz.blogg.se/
Postat av: Elin G

nåå vad söt hon är!! =)

2010-09-19 @ 20:55:03
URL: http://eling.webblogg.se/
Postat av: Sinne

Åh vad bra! Klara hostar som en tok nu, fan också. Fast just nu har det lugnat sig, vi har hostmedicin hemma sen tidigare. Hoppas hon blir frisk foort, typ imorgon!Det kom en uppdatering ikväll, tajmat nog :)

2010-09-19 @ 22:05:33
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Haj Sara!Det var ett tag sen nu. Ser att du fått lille knodden. Riktigt söt är hon också :) Hur är det annars med dig, vad gör du, jobbar, pluggar, tar hand om sötfisen :)Kram

2010-09-21 @ 23:05:33
URL: http://www.hjortronet.wordpress.com
Postat av: Maja

Ah det är sant. Men apoteket kanske kan ha ngt vanligt balsam som är oparfymerat och somm an kan använda liiiiiite av =)

2010-09-23 @ 08:08:41
URL: http://mcmajjsan.blogg.se/
Postat av: Lina

Nej du Sara, nu var det alldeles på tiden att du uppdaterade bloggen tycker ja.. Jäntan hinner ju ta studenten innan jag får se bilder på henne ;) Hehe

2010-10-01 @ 11:33:43
URL: http://lliinnaass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0