pytt-i-panna

Just nu känns det som att min hjärna enbart består av mängder av små, små bitar pytt-i-panna. Härligt mixade också. Men det gör ingenting, för nu är alla måsten över för stunden! Inledde dagen med att ringa och ligga på Nordea och Handelsbanken efter lite tips här på bloggen (tack!). Vi hade skickat in ansökan om lånelöfte till Nordea för flera veckor sedan, men inte fått något besked. Nu fick vi det: tack men nej tack. Icket sa nicket. Jahaaa. Handelsbanken fick vi en tid på imorgon. MEN då for jag och mamma in på Swedbank (Robert jobbade) för att undersöka borgenär etc, och hur det nu blev så fick vi lånelöfte - utan borgenär! Så skönt! Hon sa att jag kunde räkna föräldrapenning som min inkomst då jag ska ha det från maj någon gång. Så lånelöftet är fixat och klart, bara att börja buda på läggan.

Mellan rundringningar bland banker och besök direkt på plats har jag även ägnat någon timme åt att skriva duggan. Kändes bra, hoppas att den känslan stämmer.

Även hunnit vara hos barnmorskan, tog inga blodprov konstigt nog? Fått för mig att det alltid görs. Nåväl, känner inga symptom på några tokigheter så är nog ingen fara. Hjärtljud fick jag i alla fall lyssna på och även mätning av SF-mått (livmoderns storlek, så den växer som den ska).

Blodtryck 105/60

Bebis ♥ 148 slag/min

SF-mått: 25 cm

Vikt + 1,5 kg sedan start

Ny vecka idag, går in i graviditetsvecka 26 (25+0). Mein Gott vad det går undan! Eftersom Robert inte är hemma och det var dags for magfotning tänkte jag prova ge mig på den biten själv. Såhär blev det först:


Well... Man skymtar ju magen om inte annat

Försökte före det ta bild framför spegeln med resultat att allt blev en ljusfläck. Sedan kom jag på att det faktiskt går att stänga av blixten och då ta framför spegeln. Spegeln på Roberts toa var perfekt höjd också! På tal om det - vilken omställning att dela toa igen... Vant oss att alltid ha varsin, slipper det bli kö på morgonen med toabesök, sminkning, rakning, tvättning... Vi får vänja om oss!


Magen som bara växer och växer

Nu ska jag göra bort att skala räkor till min middag, som kommer bestå av räksallad. Sedan dö i soffan! Nya tag imorgon med skola, vattengympa och eventuell mammafika på morgonkvisten!


Take care!



Kommentarer
Postat av: Erica

men vad roligt att ni fick lån! oo vad fin magen är, nu syns den ju en massa!

2010-02-08 @ 19:01:38
URL: http://humilis.blogg.se/
Postat av: emelie

Vad var/är utgångspriset på¨läggan??=)

2010-02-08 @ 21:23:26
Postat av: sanna

vad roligt med lånet, grattis! så ni ska vara med och buda nu? åååh vad spännande isf! :)



vad fin magen är (eller, det har det ju förstås alltid varit)! håller med om att det är super att få låna/ärva saker till bebbo, det är ju svindyrt med barnsaker och oftast har dom dem så himla kort ändå.



förresten, är det cia som du och fredrik hängde med förut som fått barn? kom bara att tänka på det, och att det kanske var samma tjej? :)

2010-02-08 @ 21:58:21
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: Barakids - uppdaterar om allt som har med barn att göra

Ville bara lämna ett litet avtryck! :)

2010-02-09 @ 01:30:36
URL: http://barakids.blogg.se/
Postat av: JEnny

Va härligt att ni fick lånelöfte och lycka till med budandet. Håller tummarna!

2010-02-09 @ 12:07:52
URL: http://lillstinta.blogg.se/
Postat av: sanna

hoppas ni får den!! :) gud vad roligt! egentligen ingen skillnad for hyres bortsett från att man har större möjligheter med en "egen" :) kul att renovera osv.



aha, då är jag med! :)

2010-02-09 @ 14:29:27
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0