trötter...

Fredagkväll och jag är trött som en mört. Har varit hos mamma och pappa, åt middag och såg Idol. Robert och hans fyra polare skulle ha NHL-turnering på Xboxen och dricka öl. Jag kände inte för att delta. Men nu sitter jag här hemma hos honom och känner mig väldigt, väldigt tjejig. Grabb snack i vardagsrummet, Robban glider in till mig här vid datorn och frågar varför jag sitter här och inte ute med dom framför tv-spelet. Eh. Ja. Kvinnor är från venus och män är från Mars, helt klart.

Njöt av lite Lindt choklad efter maten hos mapa. Mmmmmm... Den är riktigt fin den! Har kommit in i en sjukt godissvullande period, där det trycks godis och andra sötsaker. Dagligen. Jag menar alltså att jag ätit godis varje dag i två veckors tid. Jag är beroende. Kärlekstjock är ett begrepp som för stunden inte känns allt för långt borta haha.
Vi har börjat med en stegtävling på jobbet. Så numera bor det en stegräknare på min höft! Minst 10 000 steg per dag är det som gäller. Idag ligger den på ca 8200 steg (skulle promenerat till jobbet imorse och i så fall fått dagsdosen och mer därtill. Men spöregn. Mnae). Dock upptäckte jag just att både fil och mjölk är slut, så det blir att promenera till nattöppna Statoil = fler steg.

Nä om man skulle.. Ja.. Inte vet jag. Räkna minuterna tills morgondagen då jag får fara och parta med brudarna!

Take care!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Coolt, vi ska ju också ha stegtävling på jobbet, börjar på måndag! Tvivlar dock på att jag vinner, för trots att jag går rätt mycket på fritiden, så rör sig en kassörska inte fullt lika mycket som övriga på jobbet... Hehe, du o jag får kanske ha en liten tävling mellan oss? ;)

2008-10-18 @ 22:02:43
URL: http://alveriff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0