matkoma

Precis nyäten, idag bjöds det på lite exotiska tongångar här i köket, nämligen daal! Det du Emsi! Blev lite inspirerad av senaste numret av buffé, där de hade ett recept på en tillspexad linsgryta, med kokosmjölk och kittet. Blev riktigt gott, med varma naan bröd till! Receptet hittas här. 



Till efterrätt ska vi avnjuta tre olika sorters ostar och kex. Började rätt starkt med linsgryta, nyttigt och bra. Sprack totalt där vid ostarna. Men firar helgen idag istället för imorgon eftersom Robert då har sin produktionsträff. För mig bär det av nästa fredag, en övernattning på Pite havsbad väntar. Kommer nog bli trevligt! Vi kommer få gå på föreställningen Stormen också. Hoppas den är bättre än recensionerna säger...

Börjat känna av min stressmage igen, inte kul. Rätt mycket på jobbet på sista tiden, upptrissat tempo med chefer som jagar siffror och mäter allt och ingenting. Krydda det med skolstress (är så efter där att jag vet inte vad) och allmän framtidsplaneringsovisshet gör att min mage slår bakut och jag får magkatarr. Måste lära mig att varva ned. Lära mig att säga nej. Och framförallt lära mig att inte ha så höga krav på mig själv! Behöver inte alltid vara bäst och gå helhjärtad in i allt jag gör, utan vara nöjd med den insats jag gör. Sedan börja varva ner med lite avslappningsmusik och tända ljus mellan varven. Plus börja om med yogan som gör gott för både kropp och själ!

Nu dags för hockeyn!

Take care


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0