jobb jobb jobb

Sitter här på rabota och räknar ner timmarna, stängning står på dagens schema och jag vill hem redan. Vilket väder vi har! Nästan för varmt. Inte för att jag vill klaga när väl sommarvärmen är här, hade jag fått bestämma hade det dock varit strålande sol men en 5-grader svalare! Jag och Roberto var ute och gick idag innan jobbet, det slutade med att jag gick omkring i bikini-bh+shorts och Robert utan t-shirt. Sitter här och sveper iskallt vatten för att få svalka, även försökt med både vattenmelon och sorbet - svallningarna kvarstår....

Igår hade jag en heldag med Emsi, plockade upp henne direkt efter jobbet vid 12, vi handlade middag, satt i solen och surrade (jag och R bor i byn nu för några veckor framöver, flyttlasset gick i söndags) innan slutligen grillen åkte fram på kvällskvisten och vi åt massa gott. Hon uppdaterade mig på sin resa till Turkiet, mitt resesug blev inte bättre....

Idag samåkte vi till jobbet på Roberts mc. Väl framme skulle jag plocka fram Roberts matlåda ur ryggsäcken och lyckas då bränna mig på det überheta avgasröret. Det gjorde så ont, jag blev så aaarg! Robert frågade varför jag blev arg, svarade honom att jag blir arg istället för att gråta. Ett påstående som senare fick mig att börja fundera:

Är ilska mer lätthanterligt än tårar?

Hade tänkt bege mig till gymmet men fick avboka detta p.g.a. värmeslag och ömmande "brännskada". Ilskan rann av mig när jag bara fick några timmar för mig själv och inte gjorde ett dyft. Bara sitta på balkongen med egna tankar, en kopp kaffe och sorbet. Helt underbart! "I don't wanna be lonely. I just wanna be alone"  som Silverchair så fint uttryckte det i en av deras gamla godingar. Jag skulle inte leva utan min pojkvän, mina vänner, min familj - men jag skulle inte klara mig utan min ensamtid heller.

Så nu sitter jag här med en stor, överjävlig blåsa på benet, som kommer resultera i ett stort, överjävligt ärr - men ändå vid gott mod! ;-)

Take care!


nedräkningen fortsätter...

...Nu är det bara fyra arbetsveckor kvar till semestern! Hold on, be strong!

Vilket underbart väder det varit sista dagarna! Njutit för fulla muggar, i onsdags for jag ut till stugan. Satt vid vattnet och lyssnade på vågor, njöt av sommar och sol. Sedan kom robert på motorcykeln när han slutat, vi grillade hela familjen innan vi brummade hemåt. Igår satt vid med en filt på gräset och smaskade mjukglass. Och idag slängde jag mig i bikinin innan jag tog mig ut till stranden. Äntligen sommar!

Kommer slösa atk-timmar (arbetstidsförkortning som vi jobbar in) som bara den under juli, kommer antagligen vara mer less än någonsin nu när jag har nedräkning. Lika bra att tömma kontot eftersom jag inte har någon användning för det sen!

Här kommer lite bilder (bättre sent än aldrig) från midsommarfirandet i stugan!


 
Eftersom jag har tagit hänsyn till folks motvilja att jag publicerar vissa bilder här så är inte alla med... ;-)


Lill-bubben a.k.a. Guldus

Det bjöds på nubbe...  ..och man kan tro att Elin ledde ligan...


Men i hennes dunk var det vatten, däremot var det grabbarna på hörnet som chanslöst låg i topp under denna kväll:


Pappa och Robert!


Jag och Robert på midsommardagen. Robert rätt tärd.

Nu ska jag äta lite mellis innan jag ser vad dagen i övrigt har att bjuda!

Take care!

I'm alive

Well, har lidit av bloggtorka deluxe. Vad har jag gjort istället? Jo, jag har...:

* Kommit rätt bra i ordning i läggan

* I brist på sommarvärme njutit av annat som hör sommaren till - olika melonsorter, persikor, nektariner, färsk potatis, glass etc. Sommar sommar sommar.

* Druckit en del alkohol, vilket också hör sommaren till. Dock överväger jag en nykter midsommar, får se hur det blir.

* Varit ut på några svängar med motorcykeln, jag sittandes på bönpallen. Börjar bli lite sugen på kort igen, som jag var för något år sedan...

* Snuttat på lil'sis nyinflyttade bebis, collievalpen Guldus. Bilder hittar ni på hennes blogg här.

Och bara njutit av att sommaren snart är här! (kan inte säga är här, lite för chilly för det).
Har även nedräkning på jobbet, nu är det 5 veckor kvar till semestern, sedan 4 veckors ledighet innan skolan drar igång och jag infinner mig på Luleå tekniska universitet för att bättra på kunskaperna inför att bli arbetsterapeut!

Har inte så mycket mer att tillägga förutom att önska alla en riktigt somrig midsommar med mycket sill, sällskap av vänner/familj och glada snapsvisor som fortsätter långt in på den ljusa midsommarnatten!

Take care!

RSS 2.0