BF+6

Nejdå, ingen vattenavgång fullmånen till trots. Var fullmåne igårnatt och brukar visst vara mer tryck på förlossningen då, i vissa landsting märker de till och med ut dagarna med fullmåne i förväg!

Mår pytonorm, inte trevligt. Illamåendet startade på småtimmarna då jag inte kunde ligga kvar i sängen. Lite bättre i upprätt läge så huserat med täcke på divanen (fåtölj hade inte varit fel!) resten av natten. Misstänker att bebis ligger och trycker på något. Fortfarande inte blivit bättre men trots det ätit frukost som vanligt. Snart lunchdags för den delen. Hoppas hoppas att det inte handlar om någon otrevlig magåkomma! Ytterst olägligt.

Ska träffa Ida som är på visit från Gällivare för en fika idag om inte läget blivit värre. Hon och resten av tjejorna ska på Sex and the city 2 ikväll, hade mer än gärna anslutit mig! Dock segrade förnuftet, både att det inte gick att reservera biljett i förväg utan bara att köpa (lite vågat där, ja), plus att filmen visade sig vara 2½ timme lång. Det finns gränser.

Hugha, ska gå och krypa ner i sängen igen. Annars somnar jag på stället. Nu vet ni att jag inte föder barn i alla fall.


Take care!

Kommentarer
Postat av: Malin

Har hört att för en del startar förlossningen med illamående. Hoppas det är så för dig! Inte för att det är kul att må illa, men det vore väl skoj om bebis tittar ut snart :)

2010-05-29 @ 19:03:07
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com/
Postat av: sanna

vet du vad! det är många som mår illa och kräks innan förlossningen sätter igång, när barnet tränger djupare ner i bäckenet eller trycker på ngn nerv! :) fast jag förstår ändå att det suger! mådde också illa sista dagarna, jävligt obehagligt :S

2010-05-29 @ 19:03:43
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag mådde också illa där i slutet och alla sa att det kunde betyda att förlossningen var på g, men nej, inte för mig såklart.. Hoppas det är så för dig iaf. :)Jasså, trodde bara det var infektionsrisk om vattnet gått. Låter ju konstigt att de rekommenderar sex i slutet för att eventuellt sätta igång en förlossningen men inte en vanlig gyn med handskar på. Sexet borde ju vara snäppet smutsigare, haha. ;DFar och föd!

2010-05-29 @ 20:13:27
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Sandra

Okej på så vis. Det hade det mycket säkert gjort. Är nog en hel del som hade kunnat se annorlunda ut egentligen. Man har ju trots allt stått vid några vägskäl under åren.Ja du, vi sa faktiskt det senast på morgon att nu är det en månad kvar och vi har inte börjat packa. Men det har verkligen inte funnits någon kraft och ork för det men det skulle verkligen behövas ta tag i- SUCK! Kommer sluta i panik annars är jag rädd.Usch för att må pyton, är det till någon tröst så är vi två. Får hoppas på att en ev förlossning är på G för din del.

2010-05-30 @ 12:28:54
URL: http://sandrazzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0