brr...

Det är... kallt. Slängde ett öga på termometern nyss, närmare -26. Enligt Robert var det ännu kallare när han steg upp före 7. Skulle egentligen ha farit på en mammafika (eller "gravidfika") nu på förmiddagen, men blev inställt p.g.a kylan. Tror bestämt jag hoppar dagens promenad också! "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" - och de sistnämnda har jag!

Har tänkt bli blondie igen nu mot sommaren, men eftersom jag nu haft så mycket utväxt att jag sett på gränsen till flint ut (minuset när man färgar håret mörkt) så var det ändå dags för en mellantoning. Läst en del om att preggohormoner kan göra både ditt och datt med färgresultatet - yeah right tänkte jag. Brukar inte få missfärgat hår så varför skulle jag lägga ner en tusing på att gå till frisören? Well... Resultatet blev inte riktigt som planerat. Samma hårfärg som förut, annat resultat. Skiftningar av slaktad morot huserar numera i min hårbotten.


Svårt att få på bild...

På trettondagsafton blev det en sväng på Allstar (med lång hårstyling innan för att minimera morotseffekt) med Stina och Fredrik. Före det hann vi dimpa in på en fest. Denna gång orkade jag vara i gasen till kl 23, hör och häpna! Vet inte vad det är som gör att orken tryter, musiken, mängden folk, obekväm sittställning? För kan ändå inte somna förrän kl 01-01.30. Var i alla fall trevligt att se lite folk! Och fick mig en god alkoholfri drink, kul att det inte bara serveras cola! Sen njöt både jag och Robert av att få vara pensionärer och knata med vid 23-tiden medan resten av folket höll ställningarna.


Nu har jag mailat magplasket, vattengympa för gravida. Känns väldigt välbehövligt, blir stelare/ondare i både rygg och höfter för varje dag som går. Ska gräva fram en extra bäddmadrass från källaren så jag sover bekvämt. Hjälper ingenting av detta får jag boka tid hos sjukgymnast. Vet dock inte vad de kan göra vid endast ett besök, visa hur man står rätt? Måste man kanske gå flera gånger. Med facit i hand önskar jag verkligen att jag tränat upp min kropp och framför allt rygg innan jag blev med barn. Tänktvärt inför framtida tvåa som då det kanske planeras lite bättre! ;-)

Nu ska jag ta en varm dusch, mjuka upp musklerna lite grann. Börjar bli dags med en magbild, fotas senare idag när jag har fotograf hemma!

Take care!




Kommentarer
Postat av: sanna

mitt hår blev också sådär när jag var gravid. så typiskt när man vill spara lite penki och allt :)



oh no, jobbigt med figlossning. håller med dig opm att man kommer vara lite mer tränad inför nästa barn :)

2010-01-07 @ 12:10:49
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: sanna

hehe, samma här! ;) tio pix funkar att lägga ut rätt ofta fast man är mammaledig ;) lyx!

2010-01-07 @ 12:16:12
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: emelie

Hahaha, den där "misslyckade" toningen är ingenting om man jämför med mina tappra försök att bleka upp håret efter jag har haft mörk hår! Där kan vi verkligen kalla det "slaktad morot", morotspuré osv! Då var jag verkligen Pippi Långstrump och kunde inte visa mig ute bland folk! haha

2010-01-08 @ 13:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0