damn

He' bidde ingen lägenhet denna gång heller. Kändes som att budgivningen började spåra ur så vi la oss. Igen. Attans! Bara att ta nya tag... Börjat fundera kring hyresrätt igen, kanske kan fixa en bra bytesaffär? Har ju trots allt en 4a i centrum, brukar vara rätt så poppis. Vi ska i alla fall säga upp garaget så slipper vi den kostnaden tills vi hittat ny lya.

Jo, en ny upplevelse i graviddagboken: kramp i vaden - inte skönt! Nu imorse vaknade jag av att min högra vad krampade sönder, började gorma och väckte Robert. Han trodde minst det var förlossning på G, haha. Förklarade läget så han kunde bända upp benet. Aj aj aj. Släppte efter ett tag men är fortfarande öm. Hoppas det var en engångsföreteelse! Fick oavsett en spark i ändan vad gäller att fixa mig ett par stödstrumpor. Kan det både förebygga vätskefyllda ben, vadkramp och åderbråck så ser jag inte mycket till diskussion. Faktiskt.

Nu ska vi förbereda middagen, blir någon form av couscousröra med starka korvar. Har någon en miljon kronor till övers så hojta, fixar vi ett hus med stor gård.

[ Sitter och vi sen och myser i solen, lillhjärtat tumlar runt i gräset och vi knaprar egenodlade morötter och jordgubbar... *drömmer mig bort* ]



Take care!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det är bra kämpa på! Det kommer fixa sig , allt har sin tid som man brukar säga :)

2010-03-24 @ 17:43:47
URL: http://lillstinta.blogg.se/
Postat av: Jenny Krispinsson

Behöver du hjälp att dra på stödstrumporna så är jag expert! ;)

2010-03-24 @ 17:55:39
URL: http://jennyalzina.blogspot.se
Postat av: Sandra

Nu har jag äntligen fått uppdatera mig lite nu när tiden är bättre när man är hemma igen.



Tråkigt att det inte blev någon lägenhet. Man kan verkligen bli så besviken men som du säger så är det bara till att ta nya tag.



Håller med dig om att barbafamiljen är helhärlig. Har också inköpt ett plagg eller två därifrån men visst hann jag börja fundera över den rosa färgen hihi. Men priset var ju inte något att diskutera över så jag förstår din tanke. Att du sen kan tänka dig att ha dom ändå ifall det blir en pojke är ännu tuffare. Själv hade jag nog överlåtit dom till någon annan :-P



2010-03-24 @ 18:34:35
URL: http://sandrazzz.blogg.se/
Postat av: Marie

Upp på fötter så snabbt du kan. Alltså ställ dig upp, haha. Det brukar hjälpa bäst. Sen är man öm i två dagar efteråt, ja, men sånt får man ta. ;)

2010-03-24 @ 19:38:39
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Attans dessa budgivningar!! Varför ska de alltid spåra ur? Och ja, du och jag drömmer om samma sak! Fy vad jag vill ha en egen lite trädgård att dona i och se Ebba bada i en liten uppblåsbar pool på gården...(och lära erat lilla knodd bus ;P)

2010-03-25 @ 08:39:16
URL: http://perdyy.blogspot.com
Postat av: Evelina

Ja, men så spännande!

Ett helt nytt liv som börjar och jag är säker på att ni kommer klara det jättebra :) Man får lära under tiden. Som sagt, jättespännande! :)



Jag älskar barba-byxorna och självklart kan en liten grabb ha dom också, man måste tänja lite på könsrollerna :)



Ja, jag tyckte det var dags att blogga igen, kan som inte riktigt hålla mig borta från det. Allt är bra med mig, förutom den ständiga jakten på ett jobb.. men det löser sig nog!

2010-03-26 @ 14:13:04
URL: http://evski.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja du har helt rätt i det. Är väl också av den åsikten egentligen. Är väl bara rosa jag har hakat upp mig lite på :-P



Du har ingen känsla av vad som kan gömma sig där inne då?



Ja det var verkligen jätte roligt att komma hem. Jag blev som kär på nytt hihi. Å tänka sig rosorna står än :D



2010-03-26 @ 15:17:06
URL: http://sandrazzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0