vill ha

Bebis har redan nu gjort sin vilja hörd när det gäller kläder. Coolt va? Bebis vet precis vilka kläder h*n vill ha. Hittade en body på Maries blogg som jag blev fullkomligt kär i. Var tvungen att maila en bild till Robert som sitter på jobbet. Han menade att det var fröets mamma som ville ha den mer än fröet själv. Meeen, hur ska han veta vad fröet vill och inte vill?! Bebis för ju sin talan via mig för tillfället. Den är hursomhelst på tok för dyr, det kunde både blivande mamma och framförallt blivande pappa konstatera. Men fin var den! På både kille och tjej.


Hittade även ett bra snygga byxor på sidan (bägge bilderna är från http://www.blingo.se/). Även dessa vill bebis ha. Det bästa av allt är att kläderna är gjorda i ekologiska material. Nästan mer försvarbart att betala en dyrare slant då.


Har testat mina gränser idag då jag promenerade till Bergviken för en fika hos Pernilla och lilla Ebba. Gick sådär med fogarna, men lutar åt att det trots allt var värt det. Jätteskönt att få ta en "längre" promenad! Sedan visste jag att Ida, som också var där, hade bil. Perfans för hemvägen! Nu sitter jag här och har nyligen ätit lunch. Robert ringde precis och frågade vad vi skulle äta till middag, han kommer hem kl 16:30. Förklarade att det nog blir sen middag idag eller så får vi äta var för sig. Lär inte vara det minsta hungrig vid 17-snåret.

Om jag skulle göra ett ryck med skolan också...


Take care!



Kommentarer
Postat av: Marie

Det är typ de där byxorna, fast i brunt, Vincent har på sig på dagens boxnings-bilder. De är supersköna! Och han kommer kunna ha den tills han är tre år tamigfan. Ska på Blingo-party igen i slutet på feb, du får gärna följa med och fastna i träsket du också. ;)

2010-01-28 @ 19:14:52
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Fruktansvärt söt body!! :D Jag anser ju att vi som mammor måste föra våra bebisars/barns talan när det gäller kläder! Våran skyldighet ;P

2010-01-28 @ 20:25:28
URL: http://perdyy.blogspot.com
Postat av: Soppa

Hittade hit från Maries sida

http://norenare.blogg.se/ prata med henne så kan hon ju komma hem till dig och ha en visning så får du ju lite billigre kläder.

2010-01-29 @ 15:35:10
URL: http://thehurtig.blogg.se/
Postat av: JEnny

Hehe.., det ligger ute nu! :D Mumsfiillibaba!

2010-01-30 @ 10:43:54
URL: http://lillstinta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0