maggen

Som sagt dags för en magbild! Ser ut som en liten bula högst upp på magen, sedan går det inåt och sedan utåt igen. Kanske magsäcken? Ingen aning, ingen specialist på anatomi!


v 20+3

JAG KLARADE TENTAN!!!!!!!!!!!!!!!!! Loggade precis in och av en slump kikade jag på fastställda studieresultat och där fanns den minsann! Tentan vi hade innan jul alltså, mitt i en förkylning. Oh my vad skönt! Inga toppresultat antar jag, inte fått poängen. Men det blev godkänt och det är huvudsaken! Hade jag kunnat hade jag utan tvekan skålat imorgon! Nu blir det istället försenat födelsedagsfika då Pernilla, Johan och lilla Ebba kommer förbi. De var uppe i skogarna i norr när jag fyllde år men har fryst in fika så det räcker och blir över! Skåla som de vuxna nyblivna föräldrar/blivande föräldrar vi är - med kaffe och tårta. Well. För denna gång.

Vi har varit riktigt duktiga med matlagning nu ett par dagar. Broccoligratäng i förrgår, laxpaj med spenat igår och lasagne idag. Plus att jag gjorde en laxpaj till som vi frös in. Imorgon bjuds det på hemmagjorda hamburgare med fetaost - mmmm!

Nu ska jag smaska en blodapelsin innan jag kryper till kojs!


Take care!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilken härlig känsla va, av att ha klarat den! Grattis!:D

2010-01-08 @ 07:31:43
URL: http://lillstinta.blogg.se/
Postat av: emelie

Grattis till tentan!!

Nu har magen börjat ta vid!;)

2010-01-08 @ 13:32:11
Postat av: Emsi

Yay grattis till tentan! visste du skulle klara det!

nu jäklar börjar det hända nåt på kagg-fronten oxå ;) hur gåre med foglossningen, visat sig mer?

2010-01-08 @ 23:43:30
URL: http://emmsso.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jadu det är ett mysterium. Lite konstigt att alla dör samtidigt iaf. Jo det kan säkert ha med den konstanta sinnessjuka trevligheten att göra. Fy faen vad man biter ihop och håller igen dagarna i ända. Tror inte det är hälsosamt! Man behöver få vara arg haha! Grattis till tentan! Btw du som är en pluggis för tillfället har du eller känner du någon som pluggat via miroi.se? försöker lista ut om kurserna kostar något eller inte...

2010-01-09 @ 11:32:04
URL: http://dollyjane.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0