late

Precis sett klart fjärde Johan Falk-filmen, till det smaskade vi glass med bär. Mycket bär och lite glass. Faktiskt. I alla fall jag, Robert hade glass med glass, glass och lakritssås. Jag satt hela tiden och gnällde över hur dödligt sugen jag var på en varm korv med bröd och mängder med gurkmajonäs. Såklart senap och ketchup också. Hade kunnat betala dyrt, riktigt dyrt, för en sådan just då. Eftersom alla lämpliga korvkiosker stängt för dagen fick jag "nöja" mig med glass...

Idag har det varit mammafika, som inte blev av förra veckan p.g.a. kylan. Efter det for vi och handlade mat på ett utplockat Willys innan vi kom hem och städade ut julen (bättre sent än aldrig). Robert är ledig några dagar så vi har gjort en to-do-list med diverse skojigheter. Till exempel rensa extrarummet. Och köksskåparna. Tvätta. Etc etc.

I ett helt annat sammanhang skulle jag hitta några bilder på mig och Robert tillsammans. Grävde igenom bildmapp efter bildmapp och ganska snart kunde jag konstatera en sak: sådana bilder är minst sagt en bristvara! Okej, visst finns det bilder. Men på de flesta ser någon av oss, allt som oftast Robert (sorry love), lite diffus ut. Blundar, kisar, stirrar, gapar eller ser allmänt besvärad ut... På de bilder där Robert blivit bra är det min tur att ta över blunderrollen. Sedan finns det ett gäng med flummbilder där någon av oss eller båda gör diverse grimaser. Gills inte. Ville ha fina bilder! Jag hittade fyra stycken totalt. FYRA. Det är... ingenting! Och det ena är en pussbild så gills knappt, var mer söt sådär. (För övrigt en bild på mina blonda lockar, den nyansen som ska fram i sommar!)


Alltså - har någon fina bilder på oss båda så hojta! Mer än glad för fler än fyra bilder till samlingen... Ungefär såhär ser resten av bilderna ut:



Nåniii nu ska jag gå och natta mig själv och den tv-tittande sambon. Måste försöka vända tillbaka dygnet så smått nu. Men efter dagens väckning i ottan (kl 09:30) tror jag det får bli lite sovmorgon till i alla fall 10.30, sedan tidigare och tidigare.

Take care!




Kommentarer
Postat av: Emsi

vi måste utbyta lite bilder, bl.a från annandan och när ni var och hälsa på i orsa! :)

2010-01-13 @ 00:59:14
URL: http://emmsso.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag tycker du hittade många fina bilder på dig och Robert, betydligt fler än vad som finns på mig och John. Och på mig och John och Vincent finns väl i stort sett inga. Trist!

2010-01-13 @ 07:02:15
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Bilden på de blonda lockarna är från moi! ;) I alla fall har jag för mig det... :P Kommer åtminstone ihåg vart den togs och att jag tog den, sen kanske det inte var min kamera :P

2010-01-13 @ 11:09:39
URL: http://perdyy.blogspot.com
Postat av: JEnny

Har precis samma problem med det där... skulle vara roligt att ha några fina kanske att hänga upp.. thihi

2010-01-13 @ 12:04:47
URL: http://lillstinta.blogg.se/
Postat av: Linnea

Det är precis samma sak med mig och Petter, alltid är det nån av oss som ser miffo ut på bilderna... :P

2010-01-13 @ 13:05:18
URL: http://linnch.blogg.se/
Postat av: Madde

Det där är nog ett vanligt problem! :) Jag har nästan inga bilder på mig och Jani ihop. Inga fina i alla fall!

2010-01-13 @ 15:23:18
URL: http://tildesmamma.webblogg.se/
Postat av: Paulina

Det där har vi också problem med.. :P gör det extra svårt då jag inte vill vara med på bild.. eller.. jag vill ha fina bilder på oss ihop, men det blir sällan fina bilder på mig.. jag tycker inte om kameror =P

2010-01-13 @ 22:48:07
Postat av: sanna

haha, vi har ungefär lika stor fotosamling på mig och j tillsammans. han ser alltid så fruktansvärt off ut när jag drar fram kameran att jag helt tappar lusten ;)

2010-01-14 @ 16:46:43
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: Lotta

Har en bild från infyttningsfesten. Vet inte om det fungerar att länka: http://dollyjane.blogg.se/images/2010/cimg3034_69394989.jpg

2010-01-14 @ 18:13:02
URL: http://dollyjane.blogg.se/
Postat av: Lotta

jag kan skicka över den riktiga med full upplösning över msn någongång:)

2010-01-15 @ 13:32:23
URL: http://dollyjane.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0