dagens projekt

Dagens projekt har kan sammanfattas könsneutrala babykläder. Med andra ord har jag och Robert varit på stan för att hitta en grundgarderob till lillis. Så vi inte behöver skämmas på BB med en naken, frusen bebis. Detta var ju inte helt lätt! Vi har helt klart olika syn på könsneutrala kläder. Jag hittade t.ex. en lila body med mönster på (okej då, sömmarna var mörkrosa). Den sa Robert NEJ till. Fast funderar på att smyga iväg till veckan och köpa den i alla fall... Jag ville ha färgglada, lysande kläder. Robert ville ha mörka, enkelfärgade kläder. Vi kompromissade, så får vi shoppa loss på allvar när fröet är här!


Frökläder

Vi har blivit pensionärer. Bara att konstatera faktum. Robert skulle till Peter och se hockey igärkväll, jag funderade först på att följa med men bestämde mig för en mysig hemmakväll med godis och melodifestival istället. Så otroligt kvällstrött nu för tiden så ungefär den nivån jag oftast ligger på under kvällarna. Tyvärr. Robert tyckte helt plötsligt mitt förslag lät mycket bättre så han stannade hemma han också. Vi satt alltså i soffan med chips, dip och godis. Jag förstår vart uttryck som kärlekstjock och sambokilon kommer ifrån. Nä vi måste bättra oss, om inte annat börja socialisera på dagtid med folk! Vilket jag i och för sig gjorde igår då jag och Emlan-Semlan gjorde en runda på stan.

Haha, måste dela med mig av gårdagens skrattattack. Läggdags, Robert låg redan i sängen och jag höll på klä av mig. Han låg bortvänd och lekte med iphone, jag fick för mig att kasta en socka på honom. Bara sådär ni vet, en tvångstanke. Det var faktiskt inte meningen att pricka ansiktet alls utan skulle slänga den på hans rygg, han låg trots allt bortvänd. Precis då vänder han sig om mot mig, sockan hamnar rätt i munnen. Det roligaste är att han inte reagerar utan fryser till, ligger så några sekunder och ser chockad ut för att SEDAN ta ut sockan ur munnen och börja plocka sockludd. Ha ha ha! Vid det laget har jag dött bredvid honom i sängen och skrattar magen av mig, tårarna rinner. Robert rör inte en min. Jag skrattar ännu mer och får nästan andnöd. Svårt att förklara, men just det där när man själv tycker något är ASKUL och den andra inte rör en min. Det gör det hela ännu roligare.


Would you like to taste?

Nu ska jag skriva lite skolarbete, sedan står det paltkokning med tillhörande paltkoma på schemat. Goooott (och perfekt att göra en snöig dag som denna!



Take care!



Kommentarer
Postat av: emelie

jo maten var helt okej men det var inte billigt=)

2010-02-28 @ 16:47:31
Postat av: Linnea

Åh så mysigt att shoppa babykläder! =) Men jag förstår problemet med att hitta neutrala kläder, alltid drar dom ju lite åt det ena eller andra hållet känns det som.

2010-02-28 @ 18:02:48
URL: http://linnch.blogg.se/
Postat av: Mamma

Stackars Robert, få en äckelstrumpa i munnen, och dessutom en flickvän som håller på att skratta ihjäl sig. Men när jag täker efter så kan det hända att jag gjort samma med pa?! (fast inte med en strumpa). Hmm, det måste finnas i generna. Undrar hur långt bak i släkttärdet vi får leta???

"Sicka pluttiga kläder ni har köpt" till bebben. Stassen med vita byxor, randig röd tröja och mössa ser supergulligt ut. Kram ma.

2010-02-28 @ 18:46:15
Postat av: Pernilla

Hahahaha sock-attack! :P för övrigt har ebba precis fått sånna vita och svarta byssor som ni införskaffat till lillbebban :D Söta kläder by the way! Och jag tycker den där lila bodyn låter väldigt fin både till tjej och kille! Köp i smyg! ;)

Det är fint med färgglada kläder!! :D

2010-02-28 @ 20:26:42
URL: http://perdyy.blogspot.com
Postat av: Emsi

hahahahaha jag skrattar ihjäl mig!! fick en indien flashback när jag läste, du galna kvinna :D

här lagas det oxå palt för fullt, dock är jag fortfarande mätt efter pizzan jag smällde i mig vid ett så jag avstår.. pizzakoma och paltkoma samma dag är nog inte att rekommendera! ;) typiskt att det ska göras palt när jag inte orkar..

2010-02-28 @ 20:27:02
URL: http://emmsso.blogg.se/
Postat av: sanna

vilka fina bebiskläder! det är sååå mysigt att boa och handla inför bebisens ankomst, jag minns fortfarande hur kul det var! :)

2010-03-01 @ 12:11:15
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: Liiv

Vilka söta kläder :D

2010-03-01 @ 23:19:53
URL: http://liivahliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0