oh my

Skolpaniiik! Så känns det nu. Har två rapporter som ska vara inlämnade 11/12, en samhällsvetenskaplig och en teknisk. Vi trodde vi var på det klara med vad som behövdes i varje ämne men tji fick vi efter dagens projektmöte angående den samhällsvetenskapliga. Inga som helst direktiv och första mötet 2½ vecka innan den ska vara inne. Upplagt för fel, och vi som redan gjort intervjuer och studiebesök. Förutom rapporterna har vi redovisning i bägge kurserna 15/12 och så tenta 17/12. Behöver jag säga att jag kommer andas och leva skola kommande veckorna?!

Nog om det. Finns ändå inget att göra för stunden, helt mör i kropp och knopp efter en heldag i skolan. Imorgon däremot kommer jag sitta spikad vid böckerna, självstudier som ska utnyttjas till max! Efter denna panikartade skolrusch väntar ett långt och mysigt jullov. Det är min morot. Ska vara klar innan dess så jag slipper ha kompletteringar hängande över mig!

Fröet är ännu en vecka äldre nu, vi är nu i graviditetsvecka 15 (14+1). Det lilla fröet som nyss var stort som en lillfingernagel ligger nu runt en 12,5 cm från stjärt till huvud. Över en decimeter. Vilken liten parvel! Bebis får även öronmusslor och börjar lagra kalcium för skelettet. Vilket kan göra mamma mjölksugen eller chokladsugen. Bebis (egentligen foster men låter så opersonligt) hicka kan kännas som regelbundna tickningar i magen i några minuter. How cute! Mamman kan få starka, livliga drömmar (check!) och bli tankspridd (check!). Tydligen svartsjuk också? Inget jag märkt av hittills. Trott att det är papporna som eventuellt står för den biten.

Nä du glade nu ska jag förbereda middagen. Eller tillaga snarare, Robert som förberedde innan han gick till jobbet. Idag bjuds det på nikkaluoktasoppa!

Take care!


Kommentarer
Postat av: emelie

Imorgon blir det plugg för hela slanten! hoppas vi har diciplin=)

2009-11-25 @ 10:16:19
Postat av: JEnny

Hördu vars ligger SMAKA istan? är det i smedjan där nere?

2009-11-25 @ 16:15:38
URL: http://lillstinta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0