helgen

Vilket strålande väder det varit i helgen! Helt fantastiskt. Med detta sagt ska jag sammanfatta helgen enligt följande:

Fredag

Afterwork på Olivers med gammelgänget, först middag på Olivers (åt som aldrig förr, as usual) och sedan gick vi hit till oss så fick dom se nylägenheten och vi kunde dricka några öl hemma. Mer ekonomiskt än att dricka på krogen, om man säger så. Var riktigt, riktigt trevligt att träffas! Madde kom fram till att sist vi spenderade en helkväll med mat och dryck tillsammans var innan hon fick Tilde (som föddes 2006). Efter en hel del surrande for de andra ut på krogen, jag stannade hemma p.g.a. ägglossningsverk (inte att leka med, någon mer som känner av detta?! Nästan värre än mensvärk).


Snodde några bilder av Emelie eftersom jag glömt min egen kamera hemma (suck)

Lördag

Vaknade pigg som en lärka, en stor fördel när man inte far ut! Min pojkvän var inte fullt lika pigg och glad, han hade suttit till kl 1 på natten och spelat tv-spel/druckit öl med grapparna. MEN eftersom han lovat att vi inte skulle ligga inne bakis en hel dag, och det dessutom var sol utomhus, så for vi ut på stan en sväng.


Dagens look på en 60-tals pingla och en bakis Robert

Efter stadsturen plockade vi fram motorcykeln ur garaget, jag tog plats på bönpallen och sen bar det iväg! Vi tog sikte på stugan, tänkte kolla läget nu när snön smält bort. Mamma och pappa var också där, vi drack lite kaffe och njöt av försommarvärmen. Väl hemma igen åt vi middag innan vi gick tvärs över gatan till Hanna och Janne för Eurovision. En något motvillig Robert, men eftersom vi bara stannade en stund och inte såg hela programmet gick han att övertala. Vi provsmakade lite whiskey av Janne, trots den gedigna prislappen på ca 500 kr för 700 ml smakade den... Eh.. Inte gott. Möjligen som smaksättare i grytor.


Schlagergott. Vi hade även hjälp av expertkommentatorn Linnea, ett levande schlagerlexikon.

Söndag

Tvättstuga. Finns inget mer att säga, riktigt trist. Vi har kommit fram till att vi nog ska tvätta var för sig, båda blir på så dåligt humör eftersom båda avskyr att tvätta. Så för att undvika äktenskapligt gnabb är det nog bäst att vi tvättar var för sig, istället för att matcha in en kväll när ingen av oss jobbar och då ägna den till tvätt!
Förutom tvätta gick vi en promenad runt sjön och njöt av årets första mjukglass! Jättebra pris på Järnvägsgrillen, 20 kr och då ingår både topping och strössel! Mmmmmmmmm!



Haha, kanske borde skaffa en bilddagbok istället för en blogg. Väldans mycket bilder på sista tiden.

Nä nu får det vara färdigt med datorklickandet för idag, måste plugga! Slut på undanflykter nu!!!! En grej till: fick ett ryck imorse efter att ha legat hela natten och bearbetat röran i lägenheten. Så nu har jag fyllt "gästrummet" med kartonger, papper, prylar, elektronik.... Allt som legat utspritt runt om lägenheten i brist på permanent plats. Och stängt dörren till rummet. Även om det är en högst temporär lösning slipper vi i alla fall se eländet från morgon till kväll!

Nu: plugg.

Take care!


Kommentarer
Postat av: Linnea

Haha, vilken hederstitel! =)

2009-05-18 @ 15:17:22
URL: http://linnch.blogg.se/
Postat av: madde

Härliga bilder:) Ja det var verkligen på tiden att vi gjorde något ihop allihopa! :)



Du såg inte ett dugg bakis ut dagen efter heller. Skönt att ta det lugnt. Jag var ju också pigg trots att vi stängde stället.



Kramis!

2009-05-18 @ 22:31:35
URL: http://tildesmamma.webblogg.se/
Postat av: E

fortsätt med bilder darl! me like a lot :D

2009-05-18 @ 23:44:12
URL: http://emmsso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0