måndag...

...och denna måndag kan jag bara konstatera en sak: Enough is enough! Nu får det ta mig tusan vara nog med detta svullande!!!

Jag har alltid kunnat äta vad jag vill utan att det sätter sig på kroppen. På sista tiden kännt att jag trots detta faktum börjat nå gränsen i det onyttiga livet (allt handlar inte om utseende, psykiskt och fysiskt välbefinnande har mycket med kost/träning att göra). Efter en helg med diverse onyttigheter (och då pratar jag inte om det där lilla extra, godsakerna man unnar sig för att livet ska vara roligt - jag pratar om överflödet) såg jag denna dag som ett avstamp mot det friska, våriga jaget.

Tog mig till och med iväg till gymmet! Även handlat hem diverse grönt som jag saknat sista tiden i det ekande kylskåpet.

Well. Detta kom inte en dag för tidigt. Nu när jag höll på göra mig redo för jobbet (stängning) slängde jag en nogrannare koll på spegelbilden. Och höll på falla baklänges. För att kontrollera så att det inte var sviktande självkänsla som spökade provade jag ta på mig ett par jeans. Tyvärr, konstaterat faktum.

Så med andra ord: sista månadernas kärlekstjockande samt helt utebliven träning har slutligen satt stopp för min superförbränning.

Men men, ser detta som ett ypperligt tillfälle att komma igång med det sunda livet, som jag faktiskt saknat! Svårt att hålla första motivationen uppe, men nu har jag en liten morot.... ;-)

Dags för jobb. På torsdag flyttar Robert in till mig! Blir många körningar åt många håll...

Take care!

Kommentarer
Postat av: E

du som var så smal när vi sågs i sthlm sist, har det gått så snabbt!? fast som du säger, det handlar inte bara om vågen utan att må bra inifrån. så helt rätt, satsa på dig själv och ditt eget välmående nu! Så nu är det sambo-dags på riktigt, spännande :D Håller ni ändå på att leta lägenhet eller tänkte ni bo på bergis?

2009-03-30 @ 18:08:00
URL: http://emmsso.blogg.se/
Postat av: emelie

haha jag känner igen mig i det där "amerikanska" överflödet! man känner sig rutten inombords när man äter som om man aldrig mer skulle få se mat eller godis. idag när jag i all stress småsprang till jobbet kände jag vad utebliven träning och osund mathållning gjort med mig, för det första kändes det som om jag höll på att få en hjärtattack och för det andra kändes det som om min rumpa och mina lår hade lösfläsk som flaxade och gjorde ont då jag sprang!!! Ingen glädjande upptäckt! Hahahahaha

2009-03-30 @ 20:30:24
Postat av: E

hehe så tungt e det faktiskt inte, idag har jag känt mig energifylld och sådär att jag vill ta tag i saker. pyssla på överallt ;) fast det börjar kännas att jag inte tuggat nåt på ett tag, sugen som bara den att knapra på nåt :P MÅSTE anpassa mig tillbaks på ett lugnt sätt nu, inte chocka magen.. hoppas att den klarar av lite palt på lörd (tors-fre har jag upptrappningen så det e första vanliga dan).

i see, kanske lika bra att han flyttar in hos dig nu så att ni inte har så bråttom at ni måste ta första bästa lägenhet.

2009-03-30 @ 22:09:45
URL: http://emmsso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0