kallt

Brrr kallt ute idag. Men väldigt fint väder, så klädde mig i flera lager plagg och tog en hurtig promenad in mot staden! Handlat lite mer grönsaker så detoxen kan fortgå. Ikväll blir det ugnssteka grönsaker med pressad vitlök, ska lyxa till det lite och smula fårost över. Mmmmm! Gottigott!

Sitter fortfarande och kollar utbildningar, arbetsterapeut finns i Luleå och verkar intressant! Dock råder det arbetsbrist i både Norrbotten och Västerbotten, åt andra hållet söderöver... Hmm.. Får man ta med i vågskålarna. Knåpar vidare!

Helt underbart att vara hemma på Bergnäset, vi har sovit här nu i två nätter och blir nog här inatt också. Få gå och stöka omkring i mina  grejer, min egen köksutrustning, min egen dusch, säng... Ojojoj vad jag saknat mitt hem upptäckte jag nu när jag kom hit! Inte blivit att vi sovit här på flera veckor. Men ska bli ändring på det!

Nu ska jag gå och ta en dusch. Minuset med att vara här är att det inte finns något badkar, och vet inte om det beror på detox eller något annat men varit konstant frusen sista dagarna, så ett bad har stått som en daglig rutin. Får bli en lååång, varm dusch istället!

Take care!

Kommentarer
Postat av: Emsi

hur blev maten? :) sitter på skolan å nördar på lunchrasten, har nämligen inget internet hemma..igen! kicki håller på å ringer till BBB nu för att se vad som kan vara fel..

2009-01-08 @ 12:44:51
URL: http://emmsso.blogg.se/
Postat av: emelie

jag funderade åxå på arbetsterapeut där ett tag men studievägledaren sa, precis som du säger att det inte finns arbete här efteråt=P

2009-01-08 @ 15:59:05
URL: http://emeiewarja.blogg.se/
Postat av: Emsi

nä det är nästan inga grepp med tummar inblandade, typ 10/120 eller nåt sånt ;) klart jag kan lära dig lite trixs sen, så jag kan få mig lite massage själv hehe :P ska försöka ta bilder, dock lär ju håret sitta där efteråt oxå. hoppas bara det blir så att jag kan ha det i fortsättningen och slipper raka skallen för att det ser galet ut!

2009-01-12 @ 22:57:40
URL: http://emmsso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0