underbara sol

Solen bokstavligt strålar utanför, shit vilken vårkänsla som infinner sig i kroppen! Var tvungen att gå ut på en kort promenad i vackervädret trots att jag ska promenera till jobbet senare. Men då kommer solen ha hunnit gå ner, det gäller att passa på!

Längtar till dagar i kjol, varma vindar, ljusa kvällspromenader... Sommar sommar sommar....

Var och kollade på lägenheten igår, den var fin! Inget badkar dock... Och endast ADSL-bredband ( = långsamt och dyrt). Men vi vill ändå ha den! Paret som kom och kollade efter oss (råkade vara ett annat "Telia-par" från samma avdelning som vi) ligger före i turordning, eftersom vi mer eller mindre halkade in på ett bananskal i efterhand. Imorgon får vi besked om vi fick den eller inte!

Dock är hela lägenheten målad, så antingen måste nuvarande hyresgäst tapetsera, vilket dom inte vill. Eller så tar vi över den men då också ansvaret för att tapetseringen sker. Hmm. Rätt mycket att tapetsera två sovrum, ett vardagsrum, ett kök och en hall. Vi vet ju inte om vi får den, men har resonerat för oss själva att vi kan ta på oss tapetseringen om vi får ta den från 1/4 istället för 1/3 (egentligen har dom uppsägningstid till april, men vill bli av med lägenheten snabbare). Gärna ett tapetseringsbidrag också! Blir för mycket för oss att både betala dubbla hyror mars-april och dessutom kosta på tapeter.

Inte länge kvar tills jag far ner på en weekend i Stockholm. Nästa fredag bär det av! Jag och Emma ska hälsa på Lina och Dennis. Sista svängen det bara är vi fyra, nästa gång har troligen liten hunnit ut och stockholmsfamiljen utökats! :-)
Känns kul att få se något annat än hederliga Luleå, och framförallt träffa Emma och de andra! Kommer kännas konstigt att vara ifrån Robert, första gången vi inte kommer ses dagligen.

Nu dags för lunchplanering. Känner noll motivation. Äter som en slusk, sluskar än mer i onyttigheter. Och kan inte träna p.g.a en smärtande axel. Oink oink.

Take care!

Kommentarer
Postat av: Emsi

Gud vad jag ser fram emot nästa helg! Idag fick vi lära oss sittande massage så nu du, vänta bara tills vi ses, då blir du mitt ansikts- & sittande massageoffer :P Tror det kommer vara nyttigt för er båda att vara ifrån varandra några dar, tänk vad kul sen när ni ses igen, nykär på nytt ;)

Du måe ju komma och hälsa på mig här i Orsa oxå lovely!

vad har du gjort i axeln??

2009-02-11 @ 15:56:10
URL: http://emmsso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0