detox day 1

Då har utrensningen av sommaren börjat! Sitter här med frukostdrink bestående av blåbär, hallon och rödbeta. Plus en skvitt linfröolja och vetegroddar! Lite kämpigt i början (rödbeta till frukost?!) men vant mig nu och den börjar bli riktigt god. Startade morgonen med hett vatten med pressad citron och gurkmeja, för att väcka igång magsaften och hjälpa till att rensa levern! Kan behövas efter semestern...

Inge kaffe idag, vet med mig att jag kommer vara trögtänkt både idag och i morgon just på grund av detta. Gjort matschema för hela veckan, mycket soppor väntar men även andra rätter, både varma och kalla. Och mot helgen plockar vi in lite bönor och tofu, inte bara grönsaker!

Gjorde en invägning inför hösten och det var mindre angenämt. Vågen visade plus 5 kg! Aldrig vägt så mycket i hela mitt liv, ligger alltid stadigt på ca 68-70 kg och gjort så sista sju åren, oavsett livsstil. Men nu minsann har sambolivet börjat sätta spår på kroppen. Märkt det när jag klär mig, inte riktigt bekväm med de platser mina nya kilon valt. Sen brukar det alltid bli något kilo uppåt efter semestern.... Men hur som haver: kickstart med tre veckors detox, förhoppningsvis blir vi båda av med semesterhullet för att sedan komma in i en karusell med bra mat, träning och lagomt sockerintag!
 
Min bästa vän den närmaste tiden (ny smak med hallon/tranbär, ska bli intressant)


Tänkte även införa träning i lugnare tempo under dessa veckor, t.ex. promenader och yoga. Sis och Janne kör också en detox, bra det så kan man peppa varandra!

På onsdag börjar skolan, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih! Typ en vecka senare än alla andra "nollor" men är för att min utbildning går på distans. Känns nervöst och roligt på samma gång! Måste kolla upp litteratur, inte gjort det ännu...! Ansökte om CSN förra veckan, inga problem att få igenom det.

För övrigt passar detox bra så att jag inte springer på krogen denna månad. Detta med tanke på min skrala ekonomi och en lön som gav mig typ 3000-4000 kr mindre än beräknat - KUL.

Nu ska jag skriva handlingslapp och bege mig mot willyssssssssss!

Take care!




Kommentarer
Postat av: Jenny

måste ta mig i kragen och köra en utrensning ja med. Kan vara nyttigt efter all alkohol:S

2009-08-24 @ 13:00:58
URL: http://lillstinta.blogg.se/
Postat av: emelie

jadu, en detox skulle jag aldrig palla!!! kaffet, snusen, en kall god öl eller ett vinglas är ju livet!!!=) kanske för mycket liv! tror inte att min lever är glad av alla transfetter, nikotin och koffein den fått stå ut med, för att inte nämna alkoholen! hohoho (eller ciggen för den delen=)

2009-08-24 @ 19:57:09
Postat av: Lina

Hej Sara! Vad skojjigt det låter med lite Detox.. Det skulle jag faktiskt också behöva! Bra att du la in lite recept på bröd också.. Emma är ju här och hälsar på, så vi ska baka lite bröd imorgon hade vi tänkt! ;) Vilken fin bild du hade på Casper! Hihi.. Vad är det för litteratur du behöver förresten? Tänkte om jag kanske har någonting av nytta? Kram kram Berätta mera om detoxen sen.. Spännande, funderar allvarligt på att sätta igång med det själv, men vet dock inte hur nyttigt det är med tanke på ammningen?

2009-08-24 @ 23:06:00
URL: http://lliinnaass.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ja går på de jag känner för. idag var det dock en bra föreläsning som jag missade då jag är lite "sjuk" idag.

2009-08-25 @ 12:22:02
URL: http://lillstinta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0