inget vettigt

Sitter på jobbet och filosoferar, trött som stryk trots kaffedrickande. Kan det vara hösten som gör att man blir segare än vanligt? Dock var det fantastiskt väder idag, solen skiner och lagomt friskt ute. Helt underbart! Blir definitivt att ta en promenad efter jobbet, förutom den inbokade gymrundan.

Ser fram emot helgen då det blir partaj hos Emelie. Får köra ett pluggryck lördag för söndag lär jag ligga pall i soffan hehe. 

Inser ni att det redan är mitten på oktober? Om ca 2 ½ månad är det jul...! Kommer jobba både julafton och nyårsafton, funny bunny men behöver pengarna. Och pengar blir det då man jobbar! Förhoppningsvis är det lugna gatan då folk har bättre saker för sig än ringa in till oss. Med lite tur kanske det bjuds på något gott här på jobbet också...

Tänk om man i år skulle försöka vara ute i god tid vad gäller julklappsinköp för en gångs skull. Det vore något!

Nog med ordbajseriet. Dags för jobb.

Take care!


Kommentarer
Postat av: E

ja shit vad tiden går fort! halva terminen har gått nu! smart att börja planera julklapparna redan men vet ändå hur det kommer sluta; jag komemr rusa runt på stan dagarna innan julafton och panikhandla för mina sista korv-ören :P vi kanske kan tipsa varandra i tid? :)

2008-10-15 @ 12:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0