dålig självdisciplin


Tisdagkväll, middagsresterna undandiskade, matlådorna står på kylning och jag degar ihop framför datorn en stund innan jag ska hoppa in i duschen och sedan läsa lite. Lånat en bok av Emma (som lånat den av en kompis, som lånat den av sin syster...) som heter något i stil med Hemligheter om män som varje kvinna bör veta. Handlar om våra respektive roller, varför vi som kvinnor ibland agerar på vissa sätt i våra relationer och hur man kan undvika klassiska fällor. Väldigt intressant, inte hunnit så långt men återkommer senare med tänkvärda råd ur boken!

Jag blir lite trött på mig själv och min dåliga självdisciplin. Det handlar om socker. Socker. Jag tänkte verkligen försöka hålla en hyfsat bra nivå efter detoxen men håller som bäst på att ta igen allt det jag missat. Idag efter lunchen köpte jag en lösviktsgodispåse, och nu ikväll letade jag fram två kletkakor ur frysen - slurp. Och det är bara tisdag, inte ens lördag! Det är inte kalorierna jag jagar, eftersom jag ändå tränar en 4-5 gånger i veckan och äter hälsosamt annars,  så där går det nog rätt jämnt ut. Nej, men mitt sockerberoende!
Som jag lyckades bli av med, jag är ju snudd på nykter alkoholist just nu. Så ska med andra ord hålla mig långt borta från socker, men verkar gå sådär.

image98


Nya jobbet körde igång igår, eller rättare sagt utbildningen. Känns jättebra hittills, bytt byggnad helt och hållet vilket verkligen gör att man känner "Nu har jag bytt jobb - nya tag!". Vårat team verkar bra, vi är 8 st från kundtjänst och 7 st som är helt nya. Jenny & Maria från gamla teamet och Johanna, som visserligen tillhörde ett annat team men som jag gick utbildningen till kundtjänst tillsammans med för snart ett år sedan, har hakat på supporttåget - NICE!
Sedan roligt med lite "fresh blood" även om vi inte hunnit lära känna de nya så väl, men det kommer nog!

En liten kattupdate: inte hört något från kattakuten ännu. Man undrar vad som händer där egentligen?! Snart två veckor sedan jag fick höra av Jenny, som fått höra av kattakuten, att man hittat ägaren. Men men... Sen då?
Missan är som vanligt delaktig i allt, senaste påhittet är att hon är helfrälst vid tandborstning. Använder jag en vanlig tandborste så ska hon genast fram och försöka sträcka in nosen i munnen efter borsten. Så vitt jag vet gillar inte katter tandkräm?! Min erfarenhet är att de rynkar rejält på nosen och backar undan från lukten. Men icket...
Och när jag använder eltandborsten, då ska hon upp i knät, vidare upp på armen som håller i tandborsten och sedan lägga sig över axeln, vet inte om hon gillar att det vibrerar? :-P

image99
Skönt att vila på matte!


Hon har börjat lägga ut runt midjan också. Kände när jag lyfte henne idag: "Det känns som att jag börjar ana lite mage", så var tvungen att ställa ner henne och mycket riktigt, man känner inte revben och ryggrad längre. Aptiten är det inge fel på! Sådan matte sådan katt... Tur att vi båda är rätt aktiva av oss!

Nä du glade.. Dags att dra vidare.

Take care!

[ over and out ]

Kommentarer
Postat av: E

Join my sugarclub :P vad ska vi ta oss till, antingen allt eller inget verkar det som.. :/
Haha visst e boken intressant ändå!? vill höra ltie synpunkter sen :)

2008-03-08 @ 19:34:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0