Husligt värre


Nu är jag mitt uppe i min långledighet, skönt. Idag har jag bara tagit det lugnt, tvättat lite och andra hushållsnära tjänster. For förbi ma-pa en sväng, och sedan Afro på kvällen. Morgondagen tänkte jag ägna åt bakning och städning. Julsakerna har jag visserligen plockat ner, men dom ligger för närvarande som en enda anti feng-shui hög i soffan. Egentligen borde man se till att ha fixat allt sånt efter arbetstid så man bara kan ha roligt på lediga dagar. Tänker arbeta snabbt så jag har dagen fri sen.

Detoxen fortskrider. Har dock börjat äta rätt normalt efter en hårdare vecka. Kan bara konstatera att Sara och dieter går inte ihop, skulle aldrig klara av att gå på någon sorts diet (tack och lov finns inget behov men vem vet vad som händer i klimakterieåldern). Pallade en vecka med salladsknaprande, och detta i syftet att rena kroppen. No more. Så nu tänker jag äta rätt så normalt återstoden av detoxen. Misströsta inte, det innebär fortarande no sugar, alkoholfritt, kött, koffein och vita kolhydrater.

Säljutbildningen var givande, blev jättepeppad! Kanske inte på att sälja dock, som var syftet. Utan på att lära mig nya saker och plugga vidare. Så den gav verkligen mig något, men inte enligt planen kanske... Jag tackar!

Imorgon blir det bio med för den delen, Försoning. Fått rätt bra kritik, så jag är försiktigt förväntasfull. Vi får vällan se!

image77



Någon mer än jag som reflekterat över ett ostadigt Luleåväder? Minusgrader. Plusgrader. Regn. Snö. Aprilväder i januari, vart är vi på väg?!

Ska försöka peppa mig själv att fara ut och handla. Eller. Tjaa. Imorgon. Kanske. 
Undanflykternas mästare har tänkt till ;-)

Take care!

[ over and out ]



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0