Ehh...


I förra inlägget prisade jag solen, vad ska man då säga om dagens väderanalys? Alla som bor i Luleå (kanske även övriga norrbotten, såg ingen skymt av erat väder eftersom jag knappt såg ens 1 meter framför mig idag) vet att dagen kan sammanfattas med LOS - lots of snow. Och då snackar vi mycket. Massor. Mängder.

Så med andra ord slängde jag promenadskorna längst in i garderoben imorse och nötte lite på mitt busskort.
LLT blev nog rätt förvånade över att se min snöiga nuna på väg in till staden, kan tänkas.

Emelie var på besök nu ikväll, hon plockade upp mig efter afron. Tänkte vara gästfriheten själv så plockade fram en stor skål med druvor. Em kände att hon nog skulle hoppa druvorna dagen till ära, med en upset stumack i åtanke, men inte hindrade det mig från att knapra en halv miljon av de små godingarna. Så nu väntar jag mig en magbaksmälla av sjunde graden.

image79


Imorgon blir det jobb till 20, mysigt värre sådär en fredagskväll. [ äta-jobba-sova-dö, någon? ]
Sedan vet jag inte så mycket mer, löningshelg och allt. Spenderbyxan på med pengar i handen, ska om inte annat unna mig frisörbesök. I need it.

[ over and out ]

Kommentarer
Postat av: emelie

Hahahaha, blev du gasalainen när jag hade farit hem!?!?!=D Först linser och grönsaker med fibermacka och sedan en massa grapes! din mage måste ju ha packat ihop och sagt godnatt! hihihihihihi

2008-01-25 @ 07:16:14
URL: http://www.emeliewarja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0