Snart helg!


Gud så skönt att det endast är en ynka pynka  arbetsdag kvar och sedan ledig helg. Dessutom är det verkligen bara en dag kvar på jobbet, min sista arbetsdag i kundtjänst. På måndag är det bara att sätta sig i skolbänken igen för supportutbildning.

Imorgonkväll blev det hux flux bestämt att vi ska ha en avslutning med teamet, eftersom ca hälften ska iväg på nya uppdrag. Ska bli riktigt roligt, först sitta hos en i stan och snacka, dricka lite vin och äta lite nötter/chips, för att sedan bege oss in till stan och äta på Cooks (vi blir bjudna, såklart ;-)..).
Blir andra utgången sen nyår, var teamet jag var ut sist också. Väldigt städat av mig. Så jnu är jag helpeppad! Inhandlat en ny garderob lagomt för tillfället, har nu två partykit jag väljer emellan. Hmm. Knepigt knepigt det där med klädval, eller vad säger ni alla tjejer?!

Och dessutom, högst lägligt: min detox är slut. Igår var sista dagen. Känns rätt ovanligt, nu får jag äta vad jag vill igen och inte gå och surpla en liter yerbadrain per dag. Nu är det bara back on track, och börja förgifta kroppen igen. Nä, ska vara snäll med mig själv, men dock inte hålla alls lika strikt som under själva detoxen.

Ska ju bjuda på fika imorgon på dagen, upptäckte nyss att jag inte har någon elvisp. Funny bunny att vispa 5 dl grädde för hand. Eh. Tror jag gör det på jobbet så folk sympatihjälper mig, trots allt är det väl det man har ett team för om jag förstått det hela rätt?!

Var på body pump idag efter jobbet, slut i kroppen kämpade jag mig upp för trapporna i ett utsvultet tillstånd. Tänk vilken energikick då jag hittar en blombukett på hallgolvet! Mamma och pappa som lagt in en bukett med tulpaner eftersom det är Maria-dagen (mitt andra namn). Så omtänksamt! Upptäckte dock att jag inte har någon lämplig "tulpanvas", fick duga med en glasvattenkanna. Något för önskelistan.

image90


Nu är det bäst att jag börjar förbereda inför morgondagen, mycket som ska packas och framförallt: vad ska jag ha på mig?! Sedan får man inte missa Skipper kl 20....

Take care!

[ over and out ]

Kommentarer
Postat av: E

gud vad kul för dig med nya jobbet, så du får lite livsgnista tillbaks. hoppas du kommer trivas gärnet nu! hehe komiskt att vi ska på jobb/avslutningsfest samtidigt du & jag :P dock inte på samma ställe, annars hade det blivit rejält livat i kistan kan jag gissa ;)

2008-02-28 @ 23:27:56
Postat av: Elin

hehe vad skönt att detoxen är slut. Du har varit duktig ;) Gav den många fördelar/nackdelar, känner du dig som en ny ren människa nu efteråt? ;) Ha en kul avslutningsfest!

2008-02-29 @ 00:54:12
URL: http://eling.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0