In i dimman


Ja så kanske man kan säga. Om gårdagen. Och snedsteg från detoxen, med besked! Min stackars mage fick en chock, det fröjdades i lax, pommes, vitlöksbröd, chokladdessert (!!!) och alkohol. Betänk nu att jag i en månads tid käkat veggo, no sugar, inge fett (inte av det slaget i vart fall) och inge alkohol. Men hade riktigt skoj!
Ett vinglas och Sara är i sitt essä. Med inom situationstecken en tråkig månad bakom mig kändes det toppen att vara ute på banan igen, svamlade runt och skojade och socialiserade. Lite väl mycket, kan tänkas.

Roligt också att hänga med lite nytt folk från jobbet, slutade upp med en grupp som jag vanligtvis inte alls umgås med. Först bowling, då vi körde lag och vårat regerade (utan att vara självgod), sedan mat på Olearys, fortsättning Bishops och slutstation Olivers. Måste studera alla kvitton nu också. Eller kanske hoppar det. Hm.

Tog nattbussen hem 03.10, trött som en utter, hemma är det en hypersocial misse som varit ensam i stort sett hela dagen. Matte slänger sig i säng, misse är överallt. Misse väcker sedan matte metodiskt mellan en och två gånger varje timme under de fyra timmar den stackars matten försöker få lite sömn. Försöken ges upp, till mattes förtret och misses glädje. Och nu sitter jag här. Redo att fortsätta med min detox, körde på stort imorse med Anna Skipper-special (vatten med citron+gurkmeja) följt av fruktsallad.

Och känner mig oförskämt pigg. Vad är detta?

Nu ska jag in till stan för en fika. Ha det gott! Och du. Man lever bara en gång.

Take care!

image81
Mmm, fruktsallad, även om denna är från Indien-trippen.

Kommentarer
Postat av: emelie

hahaha...Rosslan, du är så lagom pinsam du=)precis som jag=P Hur fanken kan du starta dagen med värsta veggomaten eller bara fruktsallad när du supit dagen innan? Själv har jag hunnit trycka en pizza, massvis med godis och en halv semla plus två stora varma mackor sedan min "helg" började, det vill säga FREDAG! Och denna dag blir nog inte mycket bättre=P Jag vet! Du kan ju flytta in till oss ett tag som piga och laga all veggo och detoxmat åt oss! BRA!

2008-02-02 @ 15:23:37
URL: http://www.emeliewarja.blogg.se
Postat av: emelie

Hahahahahahaha...nä det var fan diciplinerat av mig att slänga godiset!=)Kyckling San Fransisco är gjort på kycklingfiléer, grädde, apelsinjuice, färsk ingefära, vitlök, kycklingbuljong och böngroddar! Hur mumsigt som helst. Jag använda dock havregrädde så det blev ju lite nyttigare=) Men lika gott ändå! Du vet min mage och grädde är ju inte så populärt!=P

2008-02-03 @ 10:39:30
URL: http://www.emeliewarja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0