Hes


Hes är jag. As hell.

Började redan igår morse då jag kände att min röst kändes lite sviktande. Några bafucin och koppar med grönt thé och honung tänkte jag vore en alldeles ypperlig behandling. I all ära, gick bra fram till lunch. Sedan började rösten försvinna mer och mer. Pratade med chefen och gick bra att sitta och göra lite administration istället, där det endast förekom enstaka kundsamtal. Efter jobbet var det bara att fara hem och kurera halsen, inte prata i telefon utan hålla tyst.

Nu idag är det ännu värre. Har ingen röst kvar. Så blir inget jobb idag, kan knappt hälsa på kollegorna, än mindre prata med någon kund alls. Det som ger mig myror i benen är att jag är pigg annars. Så med andra ord ska jag sitta hemma, inte prata med någon, och vara grymt pigg och socialiserings-sugen. Suck...

 

Blir det inte bättre tills imorgon ringer jag vårdcentralen och bokar en tid, ber om någon dunderkur. För detta pallar jag inte länge!

Var förresten hos optikern igår, gjorde en synundersökning bekostad av Telia för terminalglasögon. And guess what? Jag tillhör tydligen den relativt sällsynta skaran under 40-sträcket som behöver ett par. Well. Jag tackar och tar emot, jobbet som betalar. Fick välja mellan bågar som ingick eller att lägga till en 800kr för sådana jag valt själv. Ekonomiskt sinnad som man är valde jag självklart de som ingick. Jag menar, kan ändå bara använda glasen framför datorskärmen. Ingen idé att låta fåfängan ha sitt pris där. Så valde mellan tråkiga och lite mindre tråkiga bågar. Blev ett par mindre tråkiga, inte direkt roliga men helt okej. Kommer om cirkus en vecka, yey! Mindre ont i huvudet, tack och bock.

Nä. Dags för frukost. Sedan får vi se, vattna blommor kanske?

Kommentarer
Postat av: Elin

äsch vad jobbigt att vara sjuk och frisk samtidigt..! hoppas rösten kommer tillbaka snart. terminalglasögon, vad är det?

2008-08-07 @ 17:00:38
URL: http://eling.webblogg.se/
Postat av: E

snygging! saknar dig med, hur ska jag klara mig utan dig i Orsa!?!? en vecka sen ses vi igen :D jobbigt med sjukdom.. och terminalglasögon..? jag har haft magknip hela dagen idag, legat pall flera timmar :S PÖSSPÖSS

2008-08-10 @ 02:58:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0