Rent hus


Jag måste säga att jag kände inspirationen flöda efter att ha besökt Emelie och sett "Rent hus". Kom hem och hittade en monsterdisk som täckte diskbänken, men efter att ha sett hur ohygieniskt det kan bli efter några veckors förslappning kändes plötsligt diskberget som en alldeles utmärkt utmaning såhär på onsdagskvällen.

Nu skiner köket, synd bara att klädmassorna fortfarande täcker sovrumsgolvet.

[ dålig feng shui, någon? ]

Monsterdisken kom från dagens middagslagning, första gången på länge jag vid allvar stod vid spakarna och snickrade ihop något seriösare än omelett. Bjöds på Hoki med spenatrisotto, gott!

Mmm...


Det bidde ingen träning idag. Nähä, vad bidde det då? En promenad runt sjön! Kände verkligen inte för att träna idag, behövde socialisera istället och koppla bort allt som hade med arbete, träning och sådant att göra.

Haha, måste få bjuda på lite mobilbilder (lite småsuddiga). Detta är ungefär som mitt liv ser ut.

 





Sara by Friday


 






Sara by Saturday

 






Sara by Monday



Bilderna är slumpvis tagna utan baktanke, och faktiskt inte från en och samma helg. Visar dock rätt tydligt hur jag spendear min tid! ;-)

Dags för skönhetssömnen!

Natti.


Kommentarer
Postat av: E

yo snyggo! gissa vem som varit på 80-kalas och frossat i socker å koffein så hon har hjärtklappning à la grande och kommer vara uppe hela natten pga hjärnkick!? :P inge mer nuuuu! vill du hänga i helgen??

2008-04-10 @ 21:22:12
Postat av: Emelie

1.Sara är alkis 2.Sara verkar äta rätt mycket bönor 3.Fiskar har också känslor! hahahahahahahahaha

2008-04-11 @ 08:54:39
URL: http://www.emeliewarja.blogg.se
Postat av: Emelie

HAHA 1. Emelie har flottigt hår efter en dag på jobbet 2. Emelie har hela buken full med pizza 3. Ikväll kommer sockerkicken deluxe!!! hahaha

2008-04-12 @ 16:56:42
URL: http://www.emeliewarja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0